Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli benim babamın oğlu değil hatta kıl olduğum zamanlarda oluyor ama yalan söyleyeceğini düşünmüyorum.

tabıkı dybala adam avrupanın en sert liginde skor yapıyor hala talisca gibi idmansız 10 yıldır arap çöllerınde degil
ama dybalanın sakatlık olayları cok can sıkıcı senede min 15 mac kacırması banko gibi
yani paraya kıyıp gürcüyü almak lazım bence

Joao Pedro da skor yapıyordu orada o işler hep öyle olmuyor uyum vs bunlar daha önemli

Dybala vs Talisca.

Net Dybala bu arada hamle açısından. Risk var mı var, İcardi için de var idi, Dybala Worldclass bir isim, başka seviye. Bilemedim.
Net Dybala bu iki isim arasında hem Talisca'ya göre daha oyunumuza uygun özellikle hücum konusunda bu yaratıcılık, servis konusunda. Bir de Dybala'ya saoğuk baksam da adam bir fenomen Roma'ya transfer olduğunda görüntüler ortadaydı yani sponsor falan çekebilecek bir isim yani.

Yüksek ücret isteseler anlarım da satmak istemiyorlar lafı tuhaf geldi. Satış yapabilecekleri çok oyuncu yok ki zaten nasıl bulacaklar 100 milyonu.

Haluk zaten sıkmaya çıkmış bu gece, şimdi de Kolo Muani demiş.
Kafalarında Cherki'yi 40'a satmak var bir de onlarının sahibinin Palace'ta ortak sanırım oraya da bazı oyuncuları gönderecekler Nuamah, Malick Fofana ve orta sahada bir isimler var sanırım.

Joao Pedro da skor yapıyordu orada o işler hep öyle olmuyor uyum vs bunlar daha önemli
uyum konusunda sorun olmaz bence dybala bizim latinlerle uyumu kolay olur hem hocada italyanca konusuyor
esas bakılması gereken yer sakatlık senelik 10 milyon verdigin adam 15 civarı mac kacıracak bunu istiyormuyuz

Parma maçını izledim. Bizim bildiğimiz dyabala juventustaki yıllarında olan uzaktan yakından ilgisi alakası yok maalesef. Pres yok attığı goller iyi top takibi. İlerde oyunu sağa sola açması falan kötü değil. 20 yaşından beri takip ederim dybalayi. Palermo yıllarından beri. Geçen birkaç sene takip etmedim. Zaten iki maç yapıp 2 maç kronige bağlamış. Mertensi de psv den beri takip ederim. Yaşına rağmen Mertens 60 dk oynatıp yerine yine Mertens gibi pres yapacak bir topçu bulmak lazım. Bu dyabala değil. Mertens adamdır.

Denilene göre hazır bu iki isim. O halde çok gecikmeden transfer hamlelerinin tamamlanmasını beklerim.

Skriniar ve Dybala istense bitebilecek deniyor hep. Bitirelim o halde, devre arası daha da fırsat çıkmaz. Mika alabiliyorsak tabi zorlamak gerekir ama.

Transfer dönemlerinden iğreniyorum ya. Muani falan sallıyor adamlar ne üflüyorlarsa. Allahım sağ salim bitirmeyi nasip et şu dönemi

- Mikautadze
- Dybala
- Kolo Muani
- Skriniar
- Issa Kabore

IMG_7209.webp

Denilene göre hazır bu iki isim. O halde çok gecikmeden transfer hamlelerinin tamamlanmasını beklerim.

Skriniar ve Dybala istense bitebilecek deniyor hep. Bitirelim o halde, devre arası daha da fırsat çıkmaz. Mika alabiliyorsak tabi zorlamak gerekir ama.
2.5 yıl 25m euro niye verelim dybalaya. Mikau 20 ver bonservis 2.5 ücret 5 yıllık anlaşma üstüne satabilirsin de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt