Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bek oynayabilen stoper Mukiele veya Eric Garcia tarzı, 6-8 oynayan bir orta saha, 9.5 no. Bu 3 transfer ciddi rahatlatır bizi. Orta sahayı Türk çözmek istersek Eyüp'ten Kabasakal diye bir orta saha var o iyi olabilir yada Yunus Emre Konak'ta olabilir. Aslına İsmail Yüksek olsa ondan iyi verim alırdık aslında ama olmayacak iş.

Elin vasat topçularının dağınık stoperlerimize üstünlük kurmasından gına geldi bana. Bu adam hava toplarında 1 tane top vermez rakibe. Fiziksel olarak da herkese üstünlük kuruyor. Ayağı da iyi. Karakterli de topçu. Severim böyle görev adamlarını ben. Gevşek topçular yoruyor.

Sallai, Jelert, Sara gibi gevşeklikten uzak görev adamlarının sayısını arttırmamız lazım.
Oynadığımız 2. maçta bizi durduran oyunumuzu oynamamızı engelleyen adamdı bu.
Bütün topları süpürüyordu.
Dünya garip halleriyle t. geçiyor ama sahaya odakladığında defansif olarak bayağı iyi adam.
Bunun yaptığı hataların daha ağırını biz her hafta abdülkerimden zaten görüyoruz. 10 maçta 1 hatalı hareket yapıyor diye adam algıların kurbanı olmuş durumda.

Böyle bir imkan varsa başka adam bakmaya gerek yok.
Direkt al gel oynasın.

orta saha-kanat-Georges Mikautadze-stoper(yerli iyi olur)

transfer döneminden tek beklentim artık DOMİNANT BİR OS alınması. Leverkusen ve Arsenal maçlarına bakıyorum ara sıra. Partey ve Xhaka izlerken ağlayasım geliyor. Baba bir os'un bizim takımda da olması lazım artık.

Evet stoper orta saha ve mikautadze ve kanat alınmalıdır

Sinan yılmaz gs boey tarzı atletik bir sağ bek ile ilgileniyor ismini söyleyemem dedi yayında
1734882905425.webp

Mika, maguire, sidilla okey miyiz.

İcardiyi dondurur bir tane de yabancı kanat yada os çözdük mü tamamdır.
2-3 tane de yerli ile zenginleştir yeter.

Limitimiz varsa tüm parayi mikaya gomebiliriz diğer noktalara kiralık opsiyon yapabiliriz ,lyon zordayken bastırmak lazim

Bek oynayabilen stoper Mukiele veya Eric Garcia tarzı, 6-8 oynayan bir orta saha, 9.5 no. Bu 3 transfer ciddi rahatlatır bizi. Orta sahayı Türk çözmek istersek Eyüp'ten Kabasakal diye bir orta saha var o iyi olabilir yada Yunus Emre Konak'ta olabilir. Aslına İsmail Yüksek olsa ondan iyi verim alırdık aslında ama olmayacak iş.
Hocam boşver eric garcia falan, topçu değil o herif. tamamen ispanyol ve la masia çıkışlı olmasının ekmeğini yiyiyor. Sildilla bence o profile en uygun isim

Senin aynı fikirdeyim ihtiyaçlar konusunda. +yasin özcan veya ahmetcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt