Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.283
- 18.604
- 2.268
sağ bek alırsak orta sahaya biranda Kaan Ayhan alternatifi doğuyor ama hoca kaanı hatırladığım en son bayern maçında kaanı orta sahada oynatmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küs müyüzŞu adamın gelmesini çok istiyorum.
Ulan 23 dakika önce senin konuya hoşgeldin yazdık ya.Küs müyüz
PSV'de çok eleştiriliyordu. Çok yakın dostlarım koyu PSV taraftarı ne zaman maç konuşsak Boscagli ve Teze'ye sallıyorlardı.Fransa'da oynayan Hollandalı sağ bek alınabilecek Jordan Teze stoperde oynayabiliyormuş lakin sezon başı Monaco 10 milyona almış ama süre alamamış fazla lakin bu sene Holanda takımı ile de maça çıktığı için 3. bir takıma transferi olmuyor sanırım.
Boey miSinan yılmaz gs boey tarzı atletik bir sağ bek ile ilgileniyor ismini söyleyemem dedi yayında
Devre arası ayrılabilecek bu tarz isim kim olabilir acaba şimdiye kadar adı çıkmayan?
Gizli transfer olduguna inanmıyorum en son erden timur zamanı gizli oluyordu ondan sonra yağıza salıyorlar haberleri.bu tür haberlere ayar oluyorum. medyada ismi geçmiyor ama sen medyacı olaral bildiğin medyada ismi geçmemesi ve süper yıldız sayısı 2 valla Salah da dahil çok kişinin adı geçti
Devre arası ayrılabilecek bu tarz isim kim olabilir acaba şimdiye kadar adı çıkmayan?
Bu herif daha yaz transfer döneminin son günlerinde gitmişti galiba Monakkoya![]()
Jordan Teze - Spielerprofil 25/26
Jordan Teze, 26, aus Niederlande ➤ AS Monaco, seit 2024 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 15,00 Mio. € ➤ * 30.09.1999 in Groningen, Niederlandewww.transfermarkt.de
Chelsea’de Hall, Nkunku, Chukwumueka, Casadei, DisasiDüşününce Avrupadan o tarz bir fırsat ocak ayında yok gibi. Belki rashford..Arabistan’dan olur olsa olsa.