Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.662
- 768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye lan Brad pıt mi geliyorBütün kezbanlar GSli olur hemen
Memleketin yarısı Koreli aşığı, yakışıklı olması önemli değil, mesele Koreli olmakNiye lan Brad pıt mi geliyor
Esteve dostum çok iyi adam , o sepet kafalı Maguire çok paraBu takıma acilen Apo‘yu kesecek bir stoper lazım Apo‘nun yaninda oynayacak degil
Memleketin yarısı Koreli aşığı, yakışıklı olması önemli değil, mesele Koreli olmak
Biraz ıq düşüklüğü var okan hocaya tapılması lazımAz önce geçen seneki fikstüre baktımda inaılmaz işler yapmışız yav ! Bu sene bunu tekrarlarsak bu hoca giderse gelene yazık olacakokan bile eleştiriliyor inaılmaz bir camiayız hakaten!
Uçak italyaya inmez inş
daha iyisini alırsak sallaiyi eklemeyiz. İlla onu ekleriz diye bir kural yokAvrupa'da oynatabilecek en fazla 2 yabancı oyuncu alabiliriz listeye Sallai'nin de ekleneceğini düşünürsek. Bence bu 2 oyuncu çok iyi seçilmeli direkt seviye atlatacak isimler olmalı bunun dışında lig için ekstra yabancı oyuncu alınır mı pek sanmıyorum lig için belki yerli oyuncular düşünülebilir.
Bats ve torreira katılmıyorum. Bats bu sene 9-10 puan kazandırdı young boys maçını da döndürdüYazın
Osimhen
İcardi
Barış Alper
Yunus
Sara
Jakobs
Davinson
Abdülkerim
Kaan
Sallai
bunları kadroda tutup
Muslera
Mertens
Ziyech
Jelert
Nelsson
Batshuayi
Torreira
ile vedalaşıp 2025/2026 ya sağlam girmek lazım
Herhangi biri işte esteve mesteve bilmem ben GökhanEsteve dostum çok iyi adam , o sepet kafalı Maguire çok para