Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.508
- 38.895
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
napim hatasız oynadığı maçta sallayalım mı adama@Cafer Güney yine en ufak açıdan Muslera övmüşsun, bravo Cafer hoca
kanatlarda barış yunus sallai ve ariası düşünürsek 12. adam olarak batsh yerine kutucuyu kullansak daha iyi olmaz mı reisBats ve torreira katılmıyorum. Bats bu sene 9-10 puan kazandırdı young boys maçını da döndürdü
Tabiki tercihe bağlı ama eklemeliyiz kesinlikle, Takıma neredeyse her mevkide katkı sağlayacak ve uyum sağlamış bir oyuncu. Yani ben Avrupa için 2 transfer olarak düşünüyorum açıkçası.daha iyisini alırsak sallaiyi eklemeyiz. İlla onu ekleriz diye bir kural yok
napim hatasız oynadığı maçta sallayalım mı adama
Olabilir ama eyüpte bulduğu boş alanları burada bulamaz büyük takım performansı önemli. Bats maç berabere son 15 dk ilk sokacağım adam 3 senedir böyle 30 golu varkanatlarda barış yunus sallai ve ariası düşünürsek 12. adam olarak batsh yerine kutucuyu kullansak daha iyi olmaz mı reis
Oha çok doğru hem 6 hem 8 oynayabilirdialınabilir durumdayken keşke ndidiyi alsaydık
İşimize çok yarardıalınabilir durumdayken keşke ndidiyi alsaydık
Olm sen niye kızılcık şerbeti dizisine bagladinEstağfurullah
Deplasman otobüsü bir tekele girdiğinde bir sürü içki çalmışlardı var mı sizin tayfada da böyle olaylarBEN TRANSFER TARAFTARIYIM ARKADAŞ!
Biz hırsızız arkadaş!Deplasman otobüsü bir tekele girdiğinde bir sürü içki çalmışlardı var mı sizin tayfada da böyle olaylar