- 18 Eylül 2018
- 16.584
- 12.873
- 1.653
Feramuzun kırmızı ranka yukselmesi seni endişeye gark ediyormu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vaybe ne adamdı vallahiBu Kavukçu da yeni Haldun ustunel vibesi alıyorum vallaha.
Nickimin alucralı emre altun olması çalışmalarım da devam etmekteAvatarin müthis modum
Çıtır çerezİkinci yarı deplasmanlar
Gaziantep FK
Ç. Rizespor
Kasımpaşa
Alanyaspor
Beşiktaş
Samsunspor
Eyüpspor
Trabzonspor
Göztepe
Sarı, Kırmızı güzel ikili oldular aslındaFeramuzun kırmızı ranka yukselmesi seni endişeye gark ediyormu
Goztepe'nin sonlarda olmasi guzel, o maca kalmaz sampiyonluk. Ama fikstur ozenle hazirlanmis. Kagit ustunde zor bir fikstur.İkinci yarı deplasmanlar
Gaziantep FK
Ç. Rizespor
Kasımpaşa
Alanyaspor
Beşiktaş
Samsunspor
Eyüpspor
Trabzonspor
Göztepe
Bu şekil kudurdum açıkcasıFeramuzun kırmızı ranka yukselmesi seni endişeye gark ediyormu
Kauro Mitoma bizim olsaydı keşke kanat bekte oynayabiliyorBrighton’ına sempati duyduğum için takip ediyorum. Enciso sakatlanmasa Brighton hayatta bırakmazdı. Keşke gelse. Acayip uzaktan golleri var.
Dar alanda acayip hızlı yaşı da çok gençBrighton’ına sempati duyduğum için takip ediyorum. Enciso sakatlanmasa Brighton hayatta bırakmazdı. Keşke gelse. Acayip uzaktan golleri var.
reşford
Kendi sahamızda Fener'i yendiğimiz an lig biter.2. yarı fikstürümüz kâğıt üzerinde daha zor ama oynamadan da maç kazanılmıyor.
Her maç en önemli maç olarak maç maç devam
reşford