Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oynayacağı yere gitmek isteyecektir.

Kendine güvenen Galatasaray'ı ister.. Ziyech- Zaha-Tete yedek otururken sene başı belki 5.alternatif olan Barış çatır çatır 11 oynadı bu takımda forma adaletiyse en adil dağıtılan yer Galatasaray an itibariyle..
Hepsinden bağımsız ben Kutucunun ahım şahım bir herif olmadığını düşünüyorum çok hızlı değil çok klas değil aşırı mücadeleci degil şutları bir tık üst seviyede denebilir ..Yaşı 24 bu saatten sonra ne kadar gelişir soru işareti..Ancak çok uygun maliyetle düşünülebilir

Ben tek orta sahaya bile fitim diyordum lakin bilhassa Aponun durumunu gördükçe bir stoperin de elzem olduğunu düşünmeye başladım..Arkasına devamlı adam kaçıyor yetisemiyor kimseye ..Özellikle bizim gibi önde baskıyla pozitif oynayan takımda Apo maalesef siritmaya başladı .. Defansif anlayışından müdahalelerinden elbette memnunum ama cidden fazla hantal kalıyor bu kısım can sıkıcı

sadece avrupa odaklı dusunmemek lazım lig içinde geniş olmalı kadromuz,3 kulvar olacak

Ahmet Boxer, Oral Çimşir ve Yusuf Sarı'dan ikisini alıp çekilelim kenara. Hepsi de alınabilir adamlar. Rotasyon için çok lazım.

Dün kerem övet çinli otomobil firması sponsorluğu oluyor demiş, ilk defa iyi bir kaynak teyit etti bu işi.

Rashford'un takıma negatif bir enerji katacak gibi havası var. Ziyech gibi Zaha gibi birine benziyor. Daha yakından takip eden arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt