Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere 3 puanlı sistemde bu kadar maç varken önümüzde böyle kesin konuşmak çok yanlış olur.. Geçen yıl evimizde fark yaparız derken 10 kişilik fenere yenildik .. Üstelik ikinci yarı şöyle bir bakınca oldukça zor bir fikstür bizi bekliyor..
Evimizdeki fener maçından sonra daha somut şeyler konuşulabilir ligle ilgili.. Kim derdi ki sezona fırtına gibi girip Reali 4leyen Barça arka arkaya haftalarca yenilecek ? Avantajımız büyük ama temkinli olmakta fayda var
Cok temkinlide olmamak lazim sunuda bilmek lazim Bu takimin kalan 20 maci yok sadece 5 veya 6 maci var digerlerini zaten baston diksen kazanirsin

Eyup
Samsun
Goztepe
Fener
Besiktas
Trabzon

Aha 6 mac bu maclardan Goztepe Eyup Trabzon
Son haftalara yakin ozaman kadar is bitmis olur

Toplam 6 mac var eminim su 6 macin en az 5 ini kazaniriz

Bir hucumcu eksigimiz var. O da cok yonlu olmak zorunda, Sallai gibi. Yeri geldi mi Mertens yerine de oynayabilecek, pres gucu yuksek bi hucumcu. Izlemedim, tanimiyorum ama anlatilanlara bakarsam Arias bu isim. Dybala'dir, Rashford'dur takumin kimyasini da, oyunun ritmini de bozma ihtimalleri cok yuksek. Hic gerek yok. Aman diyeyim, gaza gelmeyelim.

..

Ekli dosyalar

• IMG_0062.webp
    IMG_0062.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 31
Bir kere 3 puanlı sistemde bu kadar maç varken önümüzde böyle kesin konuşmak çok yanlış olur.. Geçen yıl evimizde fark yaparız derken 10 kişilik fenere yenildik .. Üstelik ikinci yarı şöyle bir bakınca oldukça zor bir fikstür bizi bekliyor..
Evimizdeki fener maçından sonra daha somut şeyler konuşulabilir ligle ilgili.. Kim derdi ki sezona fırtına gibi girip Reali 4leyen Barça arka arkaya haftalarca yenilecek ? Avantajımız büyük ama temkinli olmakta fayda var
Fener maçına kadar 7 maç var, bunların hepsini kazanırsak ve feneri yendiğimiz an fark 11 oluyor + ikili averaj lig bitiyor

Göztepe
Basaksehir D
Hatay D
Konya
Antep D
Adana
Rize D
Fener

Bayernden Mülleri alsak da sezon sonuna kadar Mertens ile dönüşümlü oynasalar. Tarihin en underrated oyuncularından biri Müller.

13 ocakta 3 transferi indirip 1 ay goygoy yapalım..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Rashford'u pek beğenmiyorum. Alınabiliyorsa gelsin yarın başlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt