Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşin istiyorlarsa fiyatı kıracaklar yoksa zaten olmaz ama sıkışık olmaları işimize gelecek bir ihtimal bu şekilde çözülür zaten sıkışık olmasalar bu yola girmezlerdi.
Olursa yönetimi ciddi tebrik ederim. Zor bir hamle epeyce.

en çok şunu merak ediyorum kazara bile olsa güçlü defansif yönü saplam tarz ve fizik olarak dün her ne kadar rezil oynasada tothenamlı bissuma gibi bir orta sahamız olacak mı

Süleyman Rodop: "Eren Elmalı konusu resmiyet kazanıyor bundan sonra hem oyuncu hem Trabzonspor'la görüşmeler başlıyor daha öncesinde maç olduğu için görüşme yapılmamıştı."

1734961173761.webp

şu çocuğu bi scoutlamak lazım

Süleyman Rodop: "Eren Elmalı konusu resmiyet kazanıyor bundan sonra hem oyuncu hem Trabzonspor'la görüşmeler başlıyor daha öncesinde maç olduğu için görüşme yapılmamıştı."
Okan hoca istiyorsa bir izleyelim. Tabi ne kadar vereceğiz o da var.

neye göre sakat diyorsunuz anlamıyorum dybala kötü ölü muzmin deniliyor adam dün çılgın oynadı 2 gol bir asit partey sakat diyorsunuz adam dün ilk 11 de ki bayadır öyle ve 90 dakika sahada
Partey'in gerçek yaşı 34 filandır bu tarz oyuncuların sakatlık dönüşleri her zaman geriye atar ki geçmişine bakıncada kronik olduğu gözüküyor.
1734961326812.png

3 oyuncu kaydetme meselesine odaklanıp kendimizi kısıtlamayalım

avrupayı önemsiyorum ama bir gerçek var ki kiev ve ajax maçlarından sonra 2 maç daha oynayıp elenme ihtimalimiz çok yüksek.

ligde 8 puan fark olsa da maçlarda çok zorlandığımızı biliyoruz. mesela dün de 3 olmadan önce 2-2'ye geliyordu maç. 3 olunca koptu gitti. 2 maçla her şey tersine de dönebilir.

o yüzden elimizden geldiğince bütün eksikleri kapatmaya çalışmalıyız

yazın yapamadığımız hamleleri yapmamız lazım. gerekirse 1-2 adam listeye yazılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt