Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ne ara zengin olduk
Screenshot Capture - 2024-12-24 - 01-01-14.webp

Ne yani bitti mi Dursun Özbek onay verirse. Eee ekonomik maliyeti zaten belli en baştan Başkan onayı yoksa neye uğraşıldı?

Bu da yalan bu işin Roma tarafını yok saymasını anlamıyorum bizim muhabirlerin biz bonservis vermeye karşıyız belli ki Roma bonservis isterse ne olacak mesela belki adamlar tutacaklar en kötü Arabistan'a 3-5 bonservise yazı satarız diyecekler sözleşme uzatma maddesi aktif olsa bile. Yine muhabirlerimiz biraz niyet okuyor ve sallıyor gibime geliyor.

Yalnız en azından Gardi üzerinden yürütüyoruz işleri bu kez, Cenk Ergün'ü şu Roma'lı velet sayesinde yedik neyse ki.
Bu kadar bütçesi olan klüp cenk ergün hatipoğlu gibi insanları hak etmiyor.Gardiye salsalar getirir zaten bunlar bir işe karıştı mı o iş bozuluyor.

Mikautadze‘yi nasil alacagiz bi anlatin hele

Lyon herife 18.5 milyon vermis daha sene basi, 25‘ten asagi birakmazlar

Kaldi ki hem ligde hem de Avrupa’da bütün hücum verilerinde acik ara birinciyiz, neden israrla hücumcu ariyoruz

Bu takim hayvan gibi gol yiyor ve pozisyon veriyor, defansci lazim bize

Serhan fiyat konusunda acayip patlak bir herif ya saraya da 23 milyon mu 25 milyonmu ne demisti yanlis hatirlamiyorsam

Kaldi ki hem ligde hem de Avrupa’da bütün hücum verilerinde acik ara birinciyiz, neden israrla hücumcu ariyoruz

Lyonu soyacaz

Stopere gerek görmüyor belki de hoca. Defansı iyileştirmenin yolu daha fazla gol atmaktan geçiyor diye düşünüyor sanırım.
3 mü yedin? 5 atacaksın.
5 mi yedin? 7 atacaksın.
Böylece defans sorunu ortadan kalkacak.
Bu yüzden 2-3 tane daha forvet almalıyız.

Stoper ismi gecmiyor gibi olan havayi anlamadım danso, skriniar , maguire vs stoper ve onlarında ismi geciyor ya zaten. 1 tane stoper gelecek yani belli

Stopere gerek görmüyor belki de hoca. Defansı iyileştirmenin yolu daha fazla gol atmaktan geçiyor diye düşünüyor sanırım.
3 mü yedin? 5 atacaksın.
5 mi yedin? 7 atacaksın.
Böylece defans sorunu ortadan kalkacak.
Bu yüzden 2-3 tane daha forvet almalıyız.
Ben olsam stoper alamıyorsam atletik bir 6 numara uzun boylu alırım. O zaman mertens yorulursa çıkar al onu yasla Sara yi ileriye miss. Torrik kendine gelmeli. Kayseri maçında ikinci yarı iyi olmamızın tek sebebi onun biraz oyuna girmesiydi

18.5 vermişler ama yedek, nasıl 25 istiyorlar anlamadım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt