Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.345
- 2.988
fb şef scoutu bedri baykamın oğluymuş
puahahagag zuahahaha

puahahagag zuahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzaylılar ne zmn gelıyorfb şef scoutu bedri baykamın oğluymuş
puahahagag zuahahaha![]()
uzaylılar ne zmn gelıyor
Daha önce de yazmıştım atletik bir 6-8 numara şu an takımın ilk ihtiyacı zaten. Orta saha SOS veriyor. Sara Torreira’ya bir şey olsa şeyi tuttuk.Ben olsam stoper alamıyorsam atletik bir 6 numara uzun boylu alırım. O zaman mertens yorulursa çıkar al onu yasla Sara yi ileriye miss. Torrik kendine gelmeli. Kayseri maçında ikinci yarı iyi olmamızın tek sebebi onun biraz oyuna girmesiydi
3 hak bir stoper bir 6 numara bir de mertens yedek3 hakkımız varsa hepsini savunma da kullanmak lazım bence
Kaanın 6 numaralığı statik kalıyor oyuna dinamiklik katamıyorKaan var 6 numara. Bize hızlı stoper lazım Nelsson gidecek gibi duruyor
bu dogru mu
bu dogru mu
Berkan vereyim dinamikKaanın 6 numaralığı statik kalıyor oyuna dinamiklik katamıyor
Ziyech'ten çıkarsak Eylül ayında gündeme gelen hem orta saha hem kanat tarzı Ebimbe gibi bir profil alınmasını isterim ama1 savunma 1 orta saha birde 9.5-kanat daha makul bence3 hakkımız varsa hepsini savunma da kullanmak lazım bence
Sorma ya birkaç yerde gördüm. Neymiş konuştukları dil Türkçeye benziyormuş. Onlarda da kolpacı çokmuş![]()
Kolo mu ani? Yok daha neler.Haluk kolo muani dedi ya şimdi diğer kolpacıları izleyin nasıl sallıyor
Berkan da dinamik değil ki. Boş boş koşmaktan başka bişey yaptığı yokBerkan vereyim dinamikZiyech'ten çıkarsak Eylül ayında gündeme gelen hem orta saha hem kanat tarzı Ebimbe gibi bir profil alınmasını isterim ama