Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolo muani 1 sezonda 50 milyon euro değer kaybetmiş ne olmuş bu herife:D Bitiriciliği bayağı kötü deniyor.

Şimdi transferlerden tamamen farkli bir konu olacak ama gelecek sene uefa muhtemelen bu lig usulü turnuvadan vazgeçebilir. Büyük takımlar patır patır sahaya iki kilo bırakıyor. ACL sakatlıkları da arttı doğal olarak mac sayısı artınca. Eski usule dönecek ya da kendi torbasında takım gelmeyecek 6 maça inecek. Çünkü transfer sezonlarına da adapte değil bu sistem. Millet greve gidecek nerdeyse. Biz transfer yapsak bile kiev ve ajaxta oynayamaz. Kimseye yaramayan bir sistem.

Hoca hem takımı sahaya odaklanmak , hemde ayni zamanda oyuncu seçerken zorlandigi icin sevmiyor transfer dönemlerini iş yükü artıyor diye yani. Oyle çok absurt gizli bir nedeni yok :d isimler , baski falan değil.

Muslera
Sanchez Skriniar Jacobs
Barış Torreira Sara Yunus
Mertens
Muani Osimhen

Başka adama gerek yok ortalığın anasını ******************************************************** dümdüz yapar bu takım.

​

Bizde ki su isim merakindan cidden biktim
Azicik atletizme genclige yatirim yaptik ya yine icine edecekler

Ziyech Zaha daha kurtulmamisiz gidip yine sirf ismi var siye dybala denen arkadasa milyon eurolar verecekler

Tamam mikauatdze olmuyorsa git kuzeyden balkanlardan kosan mucadele eden savunma yapan bir 10 numara bul al gel

Mikautadze olmazsa Dybala nedir ne alakalari var yaslari benzemez oyun stilleri benzemez
Mevki alternatifleri benzemez

Menajer kimi oneriyorsa ona gidiyoruz herhalde

Şimdi transferlerden tamamen farkli bir konu olacak ama gelecek sene uefa muhtemelen bu lig usulü turnuvadan vazgeçebilir. Büyük takımlar patır patır sahaya iki kilo bırakıyor. ACL sakatlıkları da arttı doğal olarak mac sayısı artınca. Eski usule dönecek ya da kendi torbasında takım gelmeyecek 6 maça inecek. Çünkü transfer sezonlarına da adapte değil bu sistem. Millet greve gidecek nerdeyse. Biz transfer yapsak bile kiev ve ajaxta oynayamaz. Kimseye yaramayan bir sistem.

Sakatlıkların sebebi muhtemelen Euro oldu. Bence bu sistem iyi, farklı farklı takımlar ile oynuyorsun, daha rahat oynuyorsun.

1 tane kanat alıp barışı osimhen ile oynatmak lazim

Bizde ki su isim merakindan cidden biktim
Azicik atletizme genclige yatirim yaptik ya yine icine edecekler

Ziyech Zaha daha kurtulmamisiz gidip yine sirf ismi var siye dybala denen arkadasa milyon eurolar verecekler

Tamam mikauatdze olmuyorsa git kuzeyden balkanlardan kosan mucadele eden savunma yapan bir 10 numara bul al gel

Mikautadze olmazsa Dybala nedir ne alakalari var yaslari benzemez oyun stilleri benzemez
Mevki alternatifleri benzemez

Menajer kimi oneriyorsa ona gidiyoruz herhalde
Kuzey hariç katılıyorum. Bölge olarak güney amerika seçilmeli shaktar modeli gayet iyi

Hoca hem takımı sahaya odaklanmak , hemde ayni zamanda oyuncu seçerken zorlandigi icin sevmiyor transfer dönemlerini iş yükü artıyor diye yani. Oyle çok absurt gizli bir nedeni yok :d isimler , baski falan değil.

Valla ben nefret ediyorum, kış dönemi en azından kısa da muhabirler cok kafa gibmez.

Mikautadze‘yi nasil alacagiz bi anlatin hele

Lyon herife 18.5 milyon vermis daha sene basi, 25‘ten asagi birakmazlar

Kaldi ki hem ligde hem de Avrupa’da bütün hücum verilerinde acik ara birinciyiz, neden israrla hücumcu ariyoruz

Bu takim hayvan gibi gol yiyor ve pozisyon veriyor, defansci lazim bize
Su anda aldin aldin yaza kalirsa mikautadze icin 30 isterler simdi 17 18 belki alirsin lyona sicak para lazim yani firsat bu seneye osimhen olmucak icardi miakutadze bathsuayi devam edersin forvet aramazsin

1.2 mi ne aliyordu rtaş 300 bin degil ha 1.2 alan adama 2.5 yine cok dersin ayri ama o bilgi daha oncede soylenmisti yanlıs sekilde.
Burda gördüm renktaş hatta hafta hesabı yaptık. O belge sahteyse çok sorry. 1.2 alan adama 1.6 verirsin super lige gelmesi için. Bence sara çok iyi maaşa geldi. 2.2 mil pound kazanıyordu. 2.75 bence bedava saraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt