- 1 Ağustos 2009
- 47.964
- 50.589
- 4.878
şikrinyar
mika
yeterli
mika
yeterli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer doneminin acilmasina daha 20 gün var
Cok erken basladi haberler
Biraz agir gidelim
Bu yeni bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler oralTransfer doneminin acilmasina daha 20 gün var
Cok erken basladi haberler
Biraz agir gidelim
Bu arkadaşın sorunu ne acaba, videolarda çok iyi
Bu arkadaşın sorunu ne acaba, videolarda çok iyi
Saçma sapan iyi, benfica niye oynatmadı acabaBu adamı ben geçen yıl çok izledim Luton Town'da ön plana çıkan nadir adamlardan biriydi. Hatta sezon sonu City ile mutlaka görüşürüz diye düşünmüştüm ama adı hiç geçmedi bile.
Saçı benziyor, onu anımsatıyor diye değil gerçekten Boey sonrası çok uygun bir profildi. Gelmesini çok isterim. Elbette pozisyon alışlarda vs. bazı sorunlar yaşıyor ama acayip bir tempo ve fiziksel mücadele kazanma durumu var. O yüzden bire bir hocanın oynattığı oyuna uyacak sağ bek profili bence bu adam.
Şimdi 6 ay doğru düzgün oynamadı ama kumaşı ve potansiyeli var. Mutlaka denememiz lazım. Oyun anlayışımızı düşündüğümüzde Jelert yerine 9 milyon € her türlü bu tarz adamlara gömmek daha mantıklı hamle olurdu.
CherkiMika ve diğeri kim?
Danimarkalı sağ beki satacaklardı ama ellerinde kaldı şimdilik. Onun gidişini düşündüğünden bence bunu kiraladılar ama diğeri kendi oyuncuları olduğundan onu oynatıp piyasasını düşürmek istemiyorlardır.Saçma sapan iyi, benfica niye oynatmadı acaba