Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha örneği alakasız Dybala'ya olumsuz bakanlar için. Ziyeş dese neyse.Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarının önünde Zaha örneği var, Dybala konusunda da aynı endişeleri var o yüzden gördüğünüz gibi ankettede 1800 oyda %80 Mikautadze çıkıyor."
İlk teklifi 17 olandan 25 istersin. Hatta ben 30'dan açardım. İnsaflı davranmışlar.25 çok
20 altı olmalı rakam. Maks 18
Bu oyuncu mertens ikamesi. Bence scout işi stoper almak çok daha kolay. Atletik sakar olmayan genç stoper davidson yanında parlarBence yanlış bakış açısı. Elimizde olmuş takım var zaten al bir baba stoper. İlerde bizim o kadar da net adama ihtiyacımız yok. Marcao, Boey tarzı scout ekibine aranan profil iletilip, ona ulaşması en olası görülen isim alinmali 20 milyon verdikten sonra adam getirmek iş değil hani orta saha elzemdi yapıldı ve tuttu iyi ama hücumda böyle bir risk almaya ihtiyacımız olmadığı gibi kumar oynama şansımız bile var olmazsa yaz sezonunda vakit çok.
Bunlar bugünden yarına sabahtan akşama olacak işler değil diye ekledi mi?Haluk Yürekli: "Galatasaray'da şu an herkes iyi bir mücadele içinde ismi geçen isimlere bakıyoruz Mikautadze 25 m euro, Skriniar 10 m euro maaş 5 m euro kaldı 3-3.5 m euro verirse hemen bitirebilecek konumuna geldi, öbür tarafta Kolo Muani'nin ismi Galatasaray ile anılıyor diğer taraftan Dybala menajerini İstanbul'a geliyor."
Sen bitir de o zaman gelsin önemli değilHaluk Yürekli: "Galatasaray 3-3.5 m euro arasında Skriniar'ı bitirme ihtimali var bugün bitirsende oyuncu 13 Ocakta geliyor."
kırmızıdan pek hoşlanırPeki kırmızı seviyormu
Galatasaray tüzüğüne aykırı bu.Sen bitir de o zaman gelsin önemli değil
Her sene aynı taraftar kerizleme işleri. Nöbet başlığına 10 şubatta girer krallar gibi nöbetimi yaparımBoşa gaza gelindi transfer dönemi bitmeye 3 gün kala çıkar ak koyun kara koyun.
19 küsüre aldilar benim bildigim. Onun altinda vermezler bence.25 çok
20 altı olmalı rakam. Maks 18