Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fluminense ve Galatasaray arasında Jhon Arias transferi için yapılan görüşmeler durdu. Brezilya kulübü Kolombiyalı oyuncunun bonservisinin bir kısmını elinde tutmak isterken, Türk kulübü ise bonservisinin tamamını almak istiyor. (@rtiesporte)

bu haberi simdi gordum sabah saatlerinde atilmis.

Tutuşmalar başlamış.

Screenshot Capture - 2024-12-25 - 18-29-06.webp

Lasha Kokiashvili yeni Buchi Laba mız mı?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Mikautadze icin 25 milyon euro abartili bir rakam oldugunu da belirtmek isterim. Kendisini begenmeme ragmen diyorum yani 25 vereceksek yarin direk Mertens'i yedek kulubune atmali manasinda dusunuyorum. Bunu suan yapar mi bilemem, yani kotudur demiyorum asla ama buraya gelip oyun stilimize alisacak Mertens rolunu ogrencek dersek, kisaca bidaki sezon icin hazirlayacagiz simdide ne ogrenirse kardir diye dusunuyor olabilirler tabi.

Mikautadze icin 25 milyon euro abartili bir rakam oldugunu da belirtmek isterim. Kendisini begenmeme ragmen diyorum yani 25 vereceksek yarin direk Mertens'i yedek kulubune atmali manasinda dusunuyorum. Bunu suan yapar mi bilemem, yani kotudur demiyorum asla ama buraya gelip oyun stilimize alisacak Mertens rolunu ogrencek dersek, kisaca bidaki sezon icin hazirlayacagiz simdide ne ogrenirse kardir diye dusunuyor olabilirler tabi.
yaşları maksimum 25 olan potansiyel ve gelişim vaadeden oyuncular bu tür paralar verilmesi göze alınabilir bir risk.Özellikle elimizde önümüzde şampiyonla ligi kozu varken .Orda iyi bir oyun ortaya koyarsa üstelik futbolu çıkışta olan gürcistan milli takımının as oyuncusu bu futbolcu için bu riske girilir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt