Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca herzaman benim onaylamadigim bir oyuncu alınmaz diyor. Sunarlar oyunculari seçer içinden alır birini rtas taraftar etkili derken sallamiş biraz haluk.
İstemediği adamı zorla alırlar demedi zaten de hoca ve scout ekibi bir oyuncuyu diğerinden çok istemesine rağmen öbürü gelebilir fln dedi

Sen lyona 20 milyon cash teklif et
Noel boxing day yok paskalya hic birsey dinlemez adami yaka paca ucaga sokar istanbula gonderirler geciniz bu noel safsatasini

Bugun ziyeche kurban bayraminin 1. gunu 10 milyon verseler kurbani birakip kosar Dursun

Cruziero ceosu açıklama yapmış. Fluminense başkanı brezilyaya satmak istemiyor, cruzeiro icin olay kapanmış.

John arias 8-9m euro bandına bize gelebilir

“So, there is no possibility of John Arias being traded in Brazil according to the president of Fluminense himself. If he changes his mind one day, that’s fine. But until he says that, the matter is closed. So, Arias’ name was never on the agenda at Cruzeiro and we never made any move in that direction,” added the CEO of Raposa.

30-35 milyon euro civari edecek bir oyuncu
25 yasinda olmasina ragmen atletizm disindaki cogu ozelligi baya esksik sanirim 30 lu yaslarinda en ust duzey seviyesine ulasacak

Ozamanda atletizmi dusmus olacak
Osimheni bir yorumla Mbaye Diagne ye çevirdiğin için seni tebrik ediyorum

Cruziero ceosu açıklama yapmış. Fluminense başkanı brezilyaya satmak istemiyor, cruzeiro icin olay kapanmış.

John arias 8-9m euro bandına bize gelebilir

“So, there is no possibility of John Arias being traded in Brazil according to the president of Fluminense himself. If he changes his mind one day, that’s fine. But until he says that, the matter is closed. So, Arias’ name was never on the agenda at Cruzeiro and we never made any move in that direction,” added the CEO of Raposa.
Bunlar da tam kazıkçı esnaf. Şu brezilyadan topçu almak cidden dert

Yooo 30-35-40 bandinda her kurusu sonuna kadar hakeden bir oyuncu

Ama 100 milyon euro dersen ozaman bu yorumu yaparim 100 75 filan bunlar sisik rakamlar

Ozaman Icardi 25 yasindayken 300 milyon filan etmeli
Modern futbolun geriye kalan az sayida komple forvetlerinden birisi hakkında konuşuyoruz rdas. Osimhenin eksiklerini konuşacak olursak en büyük eksikliği belki de pas oyunudur.

Ayrıca an itibariyle Kane ile birlikte dünyanın en formda forvet oyuncusu

nelson'u sonunda rizespora kiralariz gibime geliyor 20m luk topcuyu degerini dusure dusure hic ettik bu huyumuza ayar oluyorum, hocasindan taraftarina futbolcu bicme fabrikasiyiz

Banane abii fenerliymiş değilmiş ben irfan, berke ve osayi paketi istiyorumm
1735240421093.webp

Dönemin açılmasına daha 20 gün var iken şimdiden Galatasaray'ın oyuncu bitirdiği tarihte bir ikidir, o yüzden çıkan isimlerin hiç birine inanmıyorum. Yine Şubat'a sarkar bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt