Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.232
- 19.296
- 1.188
Yaprak kipirdamiyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete ve Ziyech'te haklısın ama Zaha'da biraz oldu ama o da oyuncunun kalitesinden dolayı değil Mertens'i yedekleyecek bazen onun yerine 11 oynayacak birini beklerken bir önceki sezonu çok iyi getirmiş Kerem'in bölgesine adam alınmasını doğru bulmayanlar olmuştu.
Okumadim abi ama postlarina gözü kapali like atarimŞmanskiyi istediğimize göre Sn Okan buruk zaten Mertens bölgesinde oynayacak as bir oyuncu arıyor idi. Nitekim, Wilf fırsatı çıkınca sn Buruk Keremi o bölgeye aday düşünerek bu hamleyi onaylamış olabilir ki sezonun ilk aylarında da solda Wilf ve 10 nrda Kerem hususunu izlemiştik ztn. Bu bağlamda Wilf ya da sol kanat diyelim transferi mantıksız diyemeyiz. Asıl mantıksız olan evvelki sezon içeri girebilitesi olan Kerem ve Kanadı kullanan Raşit ile başarılı olmuşken sağ tarafa 2 tane içeri giren adam alıp solda da çizgiyi kullanan ama içeri oynayan Wilf ile yine içeri oynayan Kerem ile sezona giriş idi. Raşiti bonservis meselesinden alamadık ama orada nihayetinde oynayacak olan ve çizgi hususunda bir Mastır olan Barışı düşünmek yerine takım hüvyetine ters 2 oyuncu alınması bana göre daha hatalı bir hamle idi. Ziyech yine bir kaç maç çözse de Tete Kopenhak harici kayda değer bişey yapamayarak bizden bolca küfür işiterek Greece yolunu tutmuştur.
Dursun reis sportif aş de koltuk verip kaynak yaratıyor
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Okumadim abi ama postlarina gözü kapali like atarim
Bisar mi?söylendimi bilmiyorum da okan hoca 19.30 da bişarın btv sinde canlı
21.30 rengimsöylendimi bilmiyorum da okan hoca 19.30 da bişarın btv sinde canlı
bence şimdiden araştırmalılar
Dursun reis sportif aş de koltuk verip kaynak yaratıyor
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Almanya saatiyle yazmis rtas21.30 rengim
almanyayı geçtiğimiz tek konu saat zatenAlmanya saatiyle yazmis rtas
Halisahadan geldim her yerim agriyor sal biraderKalp ağrısı nasıl geçer acil yardım??? @Naci Liboş @Feramuz Kayalar @Sami Karakoç @Umut Gül @Hakan Kuzu @Hayri Cund @Umut Işık @Oğuzhan Sesko @Sergen Zeren