Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.354
- 16.194
- 2.613
Ali Koç'a sadaka verir dostum öyle ki otelinin adı bile aslanAdamın 76657754 tane oteli varmış, niye piyasaya çıkmamış daha önce
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç'a sadaka verir dostum öyle ki otelinin adı bile aslanAdamın 76657754 tane oteli varmış, niye piyasaya çıkmamış daha önce
4 şubata kadar ceza almış ondan yokSergen Zeren nerelerde bende diyorum transfer nöbetinde ne eksik ,çocuğun en sevdiği başlık açıldı sergen yok
Kalbim ağrıyor diyorum dediğine bak.Halisahadan geldim her yerim agriyor sal birader
Kalp ağrısı nasıl geçer acil yardım??? @Naci Liboş @Feramuz Kayalar @Sami Karakoç @Umut Gül @Hakan Kuzu @Hayri Cund @Umut Işık @Oğuzhan Sesko @Sergen Zeren
Gel İzmir'e misafirim ol. Bir Kıbrıs şehitlerinde dolastiriyim. Bir gül sokakta kahve içelim. Kalp ağrısı falan kalmaz.Kalbim ağrıyor diyorum dediğine bak.
Engeli yedin koçum
-Sinan Engin sesiyle -
CPR dese de yere düşsek
Dursun reis sportif aş de koltuk verip kaynak yaratıyor
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
başladı canlı yayınmışHoca birazdan röportaj verecekmiş yine saçma sapan magazin soruları sormaz umarım ebleh muhabirler
Pavyona gitKalp ağrısı nasıl geçer acil yardım??? @Naci Liboş @Feramuz Kayalar @Sami Karakoç @Umut Gül @Hakan Kuzu @Hayri Cund @Umut Işık @Oğuzhan Sesko @Sergen Zeren
bişar özbey akhisarda yöneticilik yapmıştı sanırım bir dönem belki ordan tanışıklığı olabilir ek olarak bu yooutubeta ki kanallar içerisinde en Galatasaraylı olan 2 kanaldan birinin sahibidir.Acuna çatır çatır gider yapan kişidirHocam her gördüğün güvenlik kamerasına konuşma ya
Her maç 3+ gollük pozisyon vermeye devam o zaman.Hocanın 3lü sistemi becerebileceğini düşünmüyorum özellikle avrupada elek olucaz.Okan hoca 352ye ikna olmuş bence söylediklerinden bu anlaşılıyor ona göre transferler gelecek