Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.367
- 41.952
- 3.413
Napti simdiye kadar?Bu arada Abdullah Kavukcu ilk aciklandigi zaman, herkes mirin kirin ediyordu.
Adam gayet basarili isler yapiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napti simdiye kadar?Bu arada Abdullah Kavukcu ilk aciklandigi zaman, herkes mirin kirin ediyordu.
Adam gayet basarili isler yapiyor.
söylediği çok doğru birşey var biz o maçta icardi osimhen ikilisiyle sahada olduğumuz tothenam maçında en iyi oyunumuzu oynadık.İcardi sakatlanmasaydı bu maçtaki oyun daha da gelişebilirdi.Bence bu minyalde transferler olacak .O yüzden forvet istiyor hocamızOkan hoca 352ye ikna olmuş bence söylediklerinden bu anlaşılıyor ona göre transferler gelecek
tottenham maçını referans alıyor yediğimiz golü de çözecek artık yapacak bişey yokHer maç 3+ gollük pozisyon vermeye devam o zaman.Hocanın 3lü sistemi becerebileceğini düşünmüyorum özellikle avrupada elek olucaz.
tothenam maçında elek ediyorduk 352 değil 3412istediği sistemHer maç 3+ gollük pozisyon vermeye devam o zaman.Hocanın 3lü sistemi becerebileceğini düşünmüyorum özellikle avrupada elek olucaz.
Katılıyorum, ilk sezonki 2-2 lik alanya maçı gibi oyun anlamında kırılma maçıydı.söylediği çok doğru birşey var biz o maçta icardi osimhen ikilisiyle sahada olduğumuz tothenam maçında en iyi oyunumuzu oynadık.İcardi sakatlanmasaydı bu maçtaki oyun daha da gelişebilirdi.Bence bu minyalde transferler olacak .O yüzden forvet istiyor hocamız
Napti simdiye kadar?
Yapamayız. İyi bir sportif direktorumuz yok malesef. Okan hoca kendi başına çabalıyor, çok da hata yapıyorBu devre arasında gerekli transferleri yapabilir miyiz? Güveniyor musunuz yönetime?
Aynen bende,tipsiz diye galibaBu herife hic isinamadim, sekidika gibi cikacak diye korkuyom
Transfer dönemlerinde bizim dışımızda gelişen olayların bir noktada bize yaradığı kozmik bir gerçek. Lyon'daki mali krizden veya PSG'nin oynatmadığı oyunculardan faydalanacağımız açık.
dani olmooooooo
Almak lazım
Güzel olmuş@Alper Altun emre zeytinli sinir krizi geçiriyor, nöbetten atılmış suçum neydi diyor