Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corea tipik bir dümenden ortaya salınan ve alakamız olmayan oyuncu porfili

Bu herif prime zamanında bile olamadı bir türlü hep patladı uçacak kaçacak diye beklendi simeonenin rotasyon oyuncusu olabildi .. İsteyenlerin ne amaçla istediğine anlam veremiyorum gidip de 3-4 milyon maaş verilecek adam asla değil daha aşağısına da gelmez zaten

Corea tipik bir dümenden ortaya salınan ve alakamız olmayan oyuncu porfili
Aslında Okan hoca açıkça hücum tarafına oyuncu almayı düşünüyoruz dedi. Bu oyuncuyla alakamız vardır/yoktur bilmiyorum ama bu profilde pırpır savaşçı-hücumcu all-rounder bir oyuncu arıyoruz bence. (Arias, Mika, Correa) vb.

Galatasaray önümüzdeki günlerde Mikautadze için Lyon’a yeni bir teklif iletecek. Şu an o bölgede 1 numaralı aday konumunda.

Galatasaray, Correa için Atletico Madrid ile satın alma opsiyonlu kiralık görüşmeler yapıyor.

-Samiyenhaber

Correa kiralık verme ihtimalleri yok rotasyonda katkı aldıkları bir isim ya satarlar para kazanıp ekleme yapmak için yada tutarlar. Bonservisi ile olursa olur o da bize pek uyguna bırakmazlar gibi.

Yazik bu paralara yaw.

Zaha ziyech muthis gereksiz transferlerdi
Ziyech neyse de Zaha transferi icin boyle denmez. Sirf transfer tutmadi diye elestirin. Oh ne guzel dunya.

O aldigimiz vakit hayal ettigimiz Zaha boyle degildi ki Ingiltere'de bile insanlar sasirdi bizim transfere. Yani bunu elestirmek icin kotu niyetli olmak gerekiyor.

Transfer tutmadi hemen boklayalim.

mika bilinmez ama correa 20 gol katkısı sunar.. 8-9 senedir atleticoda..

Angel Correa iyi oyuncu ve oyunu bize uyar ama dikkatinizi başka birşeye cekmeden edemiyorum. Sakatlık geçmişi temiz olmasına rağmen Atletico'da yillarca oynamasına rağmen bir tane full 11 oynadığı bir sezon neredeyse yok. Genelde rotasyon oyuncusu olarak kullandi Simeone onu. Genelde 2000 dakikayı geçmiyor aldığı toplam süre. Bir tane 3000 dakikalik sezonu bile yok.

1000068793.jpg

Yalnız Correayi baya seviyor Atletico taraftarı bir tanesi gelmiş geçmiş en iyi yedek oyuncumuz demiş .Genel olarak hep hazır olduğunu- sıkıntı çıkarmadığını-görev verilince yerine getirdiğini söylüyorlar.
Azınlık bir kesim de benim gibi niteliksiz olduğunu söylüyor ama genel olarak seveni bariz çok taraftarlar arasında bayrak adamlardan biri olarak görüyorlar..
Anladığım kadarıyla atleticonun bu herifi bırakmak gibi bir düşüncesi olmaz

Angel Correa iyi oyuncu ve oyunu bize uyar ama dikkatinizi başka birşeye cekmeden edemiyorum. Sakatlık geçmişi temiz olmasına rağmen Atletico'da yillarca oynamasına rağmen bir tane full 11 oynadığı bir sezon neredeyse yok. Genelde rotasyon oyuncusu olarak kullandi Simeone onu. Genelde 2000 dakikayı geçmiyor aldığı toplam süre. Bir tane 3000 dakikalik sezonu bile yok.

Ekli dosyayı görüntüle 272732
Mertens'in veliahtı gibi bir durum söz konusu olabilir sanki. Öyle bir hava verdi

Yalnız Correayi baya seviyor Atletico taraftarı bir tanesi gelmiş geçmiş en iyi yedek oyuncumuz demiş .Genel olarak hep hazır olduğunu- sıkıntı çıkarmadığını-görev verilince yerine getirdiğini söylüyorlar.
Azınlık bir kesim de benim gibi niteliksiz olduğunu söylüyor ama genel olarak seveni bariz çok taraftarlar arasında bayrak adamlardan biri olarak görüyorlar..
Anladığım kadarıyla atleticonun bu herifi bırakmak gibi bir düşüncesi olmaz
Mika için koz olarak mu sürüldü acaba ortaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt