Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Correa için boşuna yorum yapmaya gerek yok simeone manyağın bu yıl röportajı vardı takımda correa ve kokeden vazgeçemem onlar gibi profesyoneli zor bulunur gibi bir cumlesi vardi

Kolpasyon duyumculardan ziyade, hocanın bir kaç günlük söylemlerinden çıkarımlar yapalım derim.

* savunma tarafına oyuncu bakıyoruz dedi.
* ön tarafa oyuncu bakıyoruz dedi.
* orta saha düşünmüyoruz dedi. Kaan, Berkan, Kerem var orası için alternatif olarak diye ekledi.
* Nelsson için flu konuştu. Bence kalsın istiyor. Çünkü Nelsson giderse mecbur yabancı stoper alacağız ama UEFA listesine ekleme işi dezavantajlı olacak bu sefer. Ancak oyuncuda bir isteksizlik var gibi.
* zaten 2 ya da 3 oyuncu almak istiyoruz dedi.
* "doğru oyuncuya yatırım" kavramını kullandı. Demek ki ayrılan bir para var hakikaten. "Yatırım" seviyesinde bir para hem de.

Çıkarımlar:

- Bence bir sağ bek kesin bakıyoruz. Kaan'ı bek rotasyonundan çıkarıp, orta saha alternatifi olarak kullanmaya başlayacağız.

- Nelsson giderse stoper alacağız.

- Mutlaka bir hücumcu alacağız. Tipoloji olarak Arias, Makat, Corea gibi. Devre arasındaki ana bütçeyi de bu oyuncuya gömeceğiz gibi.

Bonus: Umarım ara transferde "yatırım" yapacağımız oyuncuya ayrılan bütçe, Osimhen'den bağımsızdır.

Buchanan gelcek rtaş ama UEFA'ya yazamıcaz diye geç getirme hüllesi yapacaz topçuyu küstürmemek için
Ali ,bu çocuk sağ açık degilmiydi ben brugge de oynarken izlemiştim birkaç kez uçak gibiydi ama savunma kısmını çok net hatırlamıyorum sonrasında bacağı kırılmış sanirim takip etmedim

Ali ,bu çocuk sağ açık degilmiydi ben brugge de oynarken izlemiştim birkaç kez uçak gibiydi ama savunma kısmını çok net hatırlamıyorum sonrasında bacağı kırılmış sanirim takip etmedim
kanat bekmiş gelsin. belçika'da izleyenler hep uçak gibi falan diyor bize lazım olan sağ bek de uçak gibi biri

geçen Inter maçı izledim sola attı Inzaghi orada iyi değildi bence bunu tutmazlar dakika alamıyor adam

abi ozornwafor ismi gecince aklima geldi simdi 1-2 ay once hindistan liginde bir takimda calisan hintli bir cocuk, arkadasi aramis. ozornwafor nasil topcu bize onerdiler siz bilirsiniz diye. bu cocugun menajeri gercek bir buyucu.

Correa yem

Atleti oynatıyo zaten salmazlar

Çok iyi bir herif de değil ama iş yapar hücum rotasyonunda

Valla yokluktan neler yapmışız yaw
Bi ara ozornfavor da güzelliyorduk
Ahir zaman
IMG_4648.webp

Correa için Atletico yazın €20m istemiş. Şimdi yine buna yakın bir şey isterler ama yazın €15m gibi bir paraya bırakabilirler gibi duruyor. Maaşı da €3.5-4m bandında olur gibi gözlemliyorum

Bu maliyetlere bu transfere okey dememiz zor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt