- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.854
- 3.683
Fener bizim ilgilendiklerimize salça olur kesin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsa ne fark eder. Bir topçunun fenerde top oynamak için paradan başka motivasyonu olamaz. Hedefsiz bir kulüp.Fener bizim ilgilendiklerimize salça olur kesin ya
Bu nasıl bir hüzün yaFener bizim ilgilendiklerimize salça olur kesin ya
Gsnin cebinden çıkan her fazla kuruş beni üzerBu nasıl bir hüzün ya
Boş yere anket açinca admirler agzina ediyor mu?Gsnin cebinden çıkan her fazla kuruş beni üzer
Gsc adminlerin modlar üzerinde baskısı sıfıra yakınBoş yere anket açinca admirler agzina ediyor mu?
Yapmazlar böyle bir hata. Dybala'ya bie sakatlık, yaş ve maliyetten dolayı soğuk baktılar hoca ve bazı yöneticiler. Chiesa'ya her türlü soğuk bakarlar. Mikautzade olmazsa alternatifleri bence Nkunku, Enciso, Raspadori, Angel Correa gibi adayların olacağını sanıyorum.Bizimkiler gidip Chiesa'yı almaz umarım.
Daha ne kadar geri gidebilirler 1850lere kadar gittiler zatenBeyler bu morukyo bunların sonu oldu farkında değiller. Herifin öyle yada böyle bir piyasa gücü var o da farkında bu fb den bi bok olmayacağının. Umursamıyor. Kafası çalışan futbol oynamak isteyen hiçbir topçda gelmez bunlara.Asıl film bu ayrılınca kopacak bir bir patlatacak içerde olan biteni. En az 10 sene geriye götürdüler kulübü.
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bence talisca'yı alırlar bir şekilde. Tüm maaşını almak için öyle yapıyordurvan dijk gelsin forumdan 2 öğrenciye yazın kombine alırım NETOĞLUNET
taliscanın fbye gitmemesi iyi oldu
herif durup durup bunlara maç kurtacak bizi kanser edecekti
match changer adam
al hilallileride ihlalllahla etmişler gitceğine seviniyorlardı yorumlarda
istediğiniz kadar çemkirin ha ben benim takımıma istemem ama fbde iş yapardı
adamlarda dzejoyla tadiçde iş yapıyor
1859 dan önceki kupaları da istiyorlar dostum.. ben ona yordumDaha ne kadar geri gidebilirler 1850lere kadar gittiler zaten
Muani’ye sulanacaklar kesin Talisca sonrası. Bir de Skriniar denerler hazır gitmişkenvan dijk gelsin forumdan 2 öğrenciye yazın kombine alırım NETOĞLUNET
match changer adam
Olmayacak adamlar konusunda sürekli ödül koyman gözümüzden kaçmıyor değil masonvan dijk gelsin forumdan 2 öğrenciye yazın kombine alırım NETOĞLUNET
match changer adam
derbilerde ve zor avrupa maçlarında iş yapamazdı ama dandik anadolu takımlarına karşı bir free kick, salaktan bir kafa topu, uzaktan şut ile falan çok kilit açardı. dediğin doğru.van dijk gelsin forumdan 2 öğrenciye yazın kombine alırım NETOĞLUNET
match changer adam