- 1 Mayıs 2018
- 58.750
- 49.478
- 3.873
haluck 20 milyon € luk topçu ile ilgileniyoruz diyor 8-10no oynayabilen diyor
mika iste yada raspadori
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk az önce bir isim ima etti. Olmaz ama olursa coşarız öyle söyleyeyim
isim vermedi ama raspadori muht.
isim vermedi ama raspadori muht.
40 milyonluk topçu. Olmaz ama 18 çıkış op var. Bayağıdır acaba diyordum, ima etti. Yazıp heveslenmeye gerek yok, olmaz muhtemelen
hoca aslında direkt isim vermedi yani izliyoruz filan dedi isim sorulunca yani yaz dönemi gibi beklenti oluşturulan oyuncu yok benceBizim yonetim yine yazdaki gibi yanlis yoldan gidiyor asbaskan cikip dybala diyor
Okan buruk mikautadze diyor sonra bu adamlari bitiremiyorlar bir sure sonra gelip birileri bu adamlari alacaklar
Hatta skriniar iside hermoso olayina donecek bence fener alabilir bu adami
Ligtede bir puan kaybi gelirse ortalik toz duman olur
Yeminle ders almamak boyle birsey olsa gerek kendi topuklarina sıkıyorlar
Serbest kalma maddesi 18 milyon olan bir oyuncu forvet arkası acaba kim?Haluk az önce bir isim ima etti. Olmaz ama olursa coşarız öyle söyleyeyim
Aha. Yeni topçu düştü piyasaya. Kim acabahaluck 20 milyon € luk topçu ile ilgileniyoruz diyor 8-10no oynayabilen diyor
Umutlanıp utanmak istiyoruz. Söyle lütfen40 milyonluk topçu. Olmaz ama 18 çıkış op var. Bayağıdır acaba diyordum, ima etti. Yazıp heveslenmeye gerek yok, olmaz muhtemelen
Umutlanıp utanmak istiyoruz. Söyle lütfen
Kim reisHaluk az önce bir isim ima etti. Olmaz ama olursa coşarız öyle söyleyeyim
O kim yav ?Çoğu yazmış zaten yaw. Fransa U21 kaptanı, Enzo Millot. İmkanı yok
Çoğu yazmış zaten yaw. Fransa U21 kaptanı, Enzo Millot. İmkanı yok