Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera'nın torreira'nın icardi'nin osimhen'in sanchez'in mertens'in olduğu takıma enzo millot denilen herif mi gelmeyecek?

geçen sene zaha ziyech felan kulübedeydi :d

olma ihtimali zor olsa bile her ismi zorlamak lazım, avrupadaki çoğu takımdan çok daha büyük kulüp gs. buna göre hareket etmeliyiz, osimhen çok büyük referans.
Hayır pozisyon olarak da iyi durumdayız. Enzo veya mikau gelse muhtemelen yüzde 90 şampiyonuz derim. Bu da şampiyonlar ligi demek. Para var atmosfer var burada gelişebilir de

Osimhen + Enzo + Danso bonservisle çözelim rotasyonada bi 20-25 harcarsak muhtemelen 2 seneye tüm parayı rahatlıkla amorti ederiz.

Osimhen + Enzo + Danso bonservisle çözelim rotasyonada bi 20-25 harcarsak muhtemelen 2 seneye tüm parayı rahatlıkla amorti ederiz.
Sende sergenleşme seziyorum

2 yıla furkan koçak🥰ada yüzgeç🥰 diye dolanmaya başlıcan

Son düzenleme:
Hayır pozisyon olarak da iyi durumdayız. Enzo veya mikau gelse muhtemelen yüzde 90 şampiyonuz derim. Bu da şampiyonlar ligi demek. Para var atmosfer var burada gelişebilir de
Enzo veya mika ve osimhen bonservis sadece yüzde 90 bu senenin sampiyonu degil gelecek 3 senen sampiyonu demektir. Gelecek 3 sezon cl de iyi kadroyla cikmal demek. Zaten geri kalan kadro fizik durumu iyi olan oyuncularla dolu.

Sende sergenleşme seziyorum

2 yıla furkan koçak🥰ada yüzgeç🥰 diye dolanmaya başlıcan yakında
İmkansız değil, şampiyonlar liginde düzenli oynadığımız olduğumuz senaryoda büyüyerek devam ederiz oradaki gelirlerde baya arttı üstüne her sene 1 oyuncuyu çok iyi paralara satar hale gelirsek şampiyonlar ligi gelirleriyle beraber sürdürülebilir bir yapı olur.

Bunu 2 sene önce söylemezdim ama şu an gelirlerin bu kadar büyüdüğü ortamda doğru sponsorluk, CL sürekliliği, oyuncu satışı her şey başarılabilir.

Barış + Yunus 55-60 m euro kazansak zaten geriye 40 kalıyor ama öyle bir kadro kuracaksın ki bu oyuncuların değeri birlikte oynadığı oyuncularla beraber %15-20-25 artacak.

olmamış transfer.
Zaten fransiz pasaportu olduğu için direk 20 milyon Eurodan basliyor futbola bunlar.
Büyük ihtimalle dortmund a gidecekmis oyle diyorlar fransiz basininda.

takımın geniş rotasyonundaki topçulardan sara dışında hepsi milli/eski milli oyuncu, sara da bence brezilya geniş kadrosuna her türlü girmesi lazım. şahsi kanaatim 40-50 topçu dışında gs dünyadaki her topçuya talip olabilir.. yeter ki doğru iletişim olsun.

Şampiyonlar liginde Sanchez'li, Danso'lu, Osimhen'li, Torreira'lıbir kadroyla Real deplasmanına çıkıp etrafındaki Yunus, Barış ve diğer oyuncuların göstereceği performansla fiyatını katlarlar.

Eskiden yabancı sınırı 6 iken bile Ronaldo'lu Real'e neler yapıyorduk şimdi serbest halde içinden geçmemiz lazım.

Milot haberlerine şu şekilde okuyorum

1735597945167.webp

Devre arasi takimdan ayrilacakmis klup ariyormus

Gelmeyecek diye bir şey yok. 18-20e hem enzo hem mikau bir yerlere gidecek. Biz avrupa liginde ilk 8deyiz, ligde namaglup 8 puan öndeyiz şampiyonlar ligi yüksek ihtimal oynucaz. Takımda davidson sara osimhen vs kaliteli genç oyuncular var. İkna edilebilir iyi oyuncular var her türlü

Talisca ve aboubakar nasıl geldi
Talisca kiralık geldi ve Benfica'da yedekti. Aboubakar böyle bir çok talipli olunan bir oyuncu değildi. Enzo gibi takımında ilk 11 olan genç çok talibi olan adam TR'ye gelmez. Ancak takımı ile sorun yaşar transferin sonlarıdır o zaman ihtimal doğar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt