Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmo dünyada her takimda oynar

Kalkip bize mi gelecek

Abartmayalim
Cok cok iyi bir vizyon koyar cok emek verirsen yuzde 1 ihtimali olabilir

6 ay gel bize uefa avrupa liginde favoriyiz forman hazir parlat kendini sene sonu istedigin yere git gibi erden timur gardi gibi iki adam lazim

Yoksa imkansiz otesi

Yorumları okudum çok güldüm. Millet ne içmiş acaba. Dani olmo bize gelmez. Kısa ve net. Projeymis ya da uefa kupası falan ikna olacak birisi değil. Osimhen gibi son gün olsaydı bu haberler bir ihtimal derdim. Ara transfer dönemi açılmadan haberi saldılar. Elit bir takıma gider 6 ay takılır. Olmodan zagreb çok güzel para kazandı. Biz de yeni olmolar bulmalıyız.

IMG_0494.webp

Olmo istese bonservisini eline alabiliyordu ama 2025'de Barcelona'da olmak istediğini dile getirmiş maksimum 4 ay kiralık olarak büyük A seviye takımlar pek almaz gibi geliyor 1 sene kiralık başka iş ama 4 ay kiralık için istememe durumları olabilir.

Ne yapicak 6 ayda italyan orta sira takimlarina mi gidicek bayern filan 6 aylik topcu almaz geciniz

Sure 6 ay oldugu icin ikna olabilir
Alır renktaş hatta olmo para bile istemez. Bayern zamanında james Rodriguezi bir seneligine kiralamisti ne top oynadı o zaman eleman. Bayern için asıl parkur bu saatten sonra başlıyor. Ucl lig hepsinde iddialı olmak istiyor. Ha illa Bayern de değil arsenikler de olabilir ya da juve falan

Olmo istese bonservisini eline alabiliyordu ama 2025'de Barcelona'da olmak istediğini dile getirmiş maksimum 4 ay kiralık olarak büyük A seviye takımlar almaz gibi geliyor.

Valla tek umudum yüzde bir olan diyeyim olmo ile pena altyapı arkadaşı falan olabilir derse git 6 ay gerçek taraftar gör diye olabilir. Yazdığımı okuyunca bi absürt geldi 😅

Valla tek umudum yüzde bir olan diyeyim olmo ile pena altyapı arkadaşı falan olabilir derse git 6 ay gerçek taraftar gör diye olabilir. Yazdığımı okuyunca bi absürt geldi 😅
Oldu da bi ihtimal gelirse hakikaten Avrupa ihtimali %51'e çıkar muhtemelen takım içi uyum sağlayana kadar 1.5-2 ay net geçecek son 2 ay fırtına gibi eser.

Baktık şimdi düzelttim mesajı 55 vermiş sanırım bu herif nasıl serbeste düşmüş ki
Barcelona ekonomik nedenlerle lisans çıkaramadı o da sözleşmeyi feshetme hakkı varmış ama kabul etmemiş muhtemelen 4 ay ya kiralık olacak ya da Barcelona'da antrenmanlarına devam edecek.

Barcelona ekonomik nedenlerle lisans çıkaramadı o da sözleşmeyi feshetme hakkı varmış ama kabul etmemiş muhtemelen 4 ay ya kiralık olacak ya da Barcelona'da antrenmanlarına devam edecek.
Kısacası buralara düşmez anlaşılan anca kiralık

Oldu da bi ihtimal gelirse hakikaten Avrupa ihtimali %51'e çıkar.
Zamanında çok isteyip statta canlı izlemek istediğim iki oyuncu vardı. Birisi Pato , bayilirdim elemana acayip severdim. Rehabilite edilebilirdi. Çok yazıldı çizildi ama olmadı. İkincisi ise james rodrigez olympiakosa gitmeden biz alsaydık belki farklı bir hikayesi olurdu. Olmo da öyle aynı tadı var. Beklentiyi minimumda tutmak gerek. Olsa şahane olur.

Olmo derken? İçkili miyiz beyler? En son Osimhen yazdığınızda bu kadar gülmüştüm.

Tatil işini derhal bırakın gsc scouting şefleri& duyumcuları görev başına
Hedef avrupa kupası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt