Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira'ya verilen dönem bonservis verdiklerimize bir daha bak derim. Ondan sonraki sene yaz aylarında CL'ye gidene kadar bonservis verememe durumumuz vardı. Ocak'ta ise bonservis verilebiliyordu ama kiralık yapalım denmişti takım maliyetinden dolayı.
Torreira döneminde de çoğu kiralıktı. Abdulkerim ve yusufa bonservis verildi. Erden timur jelert ve jacobs'a toplamda 18 milyon bonservis veremedi mesela

Biz öyle bir şey mi dedik. Erden timura yapılan haksız itibar suikastine tepkimiz. Gazeteciler üzerinden bu terbiyesizliği yapmanın bir anlamı yok. Erden timur ile onların tümünü bir teraziye koysak hangi tarafın ağır basacağını hepimiz biliyoruz sonuçta.
Erden Timur ne alaka burada? Ziyech oynayıp katkı vermediği için bu haberler çıkıyor her şeyi Erden Timur üzerinden okumak gayet yanlış. Geçen sene aynı basın Ziyech GS'de az kazanıyor istediği parayı alamadığı için zam yada ayrılmak istiyor diye de haber yapmışlardı. O zaman da Erden Timur'u mu övüyorlardı mesela? Erden Timur meselesi öyle yada böyle kapandı. Umarım bundan sonra kendisini kendi kurduğu bir yönetimde başkan olarak göreceğiz.

Kardes mika oynayarak ve formda geliyor.

+ Olarak defans oyuncusunun oyuna ve yanindakilere uyum saglamasi daha zor ve onemli.

O postta asil denmek istenen adamin hazir olmadan gelecek olmasiydi zaten, bilale anlatir gibi yazmak lazim demek ki.
Her şeye bir cevabın var. Biraz zeytinyağı gibi üste çıkma gayreti görüyorum sende maalesef. Nöbeti yılın ilk günü 1500 mesajla terörize ettiğin yetmemiş anlaşılan.

Neyse, evet Skriniar kötü transfer. Anladık, teşekkürler. Adamın hakkında 1000 mesaj daha atmana gerek yok.

Bana kalırsa da maliyeti dışında 6 aylık geçici savunma formülü için uygun. Varsa başka 6 aylık kiralık oyuncu, ona da gidebiliriz. Adamı 30 sayfadır çöp oyuncu olarak lanse ettin, özel bir nefretin mi var ona acaba?

Her şeye bir cevabın var. Biraz zeytinyağı gibi üste çıkma gayreti görüyorum sende maalesef. Nöbeti yılın ilk günü 1500 mesajla terörize ettiğin yetmemiş anlaşılan.

Neyse, evet Skriniar kötü transfer. Anladık, teşekkürler. Adamın hakkında 1000 mesaj daha atmana gerek yok.

Bana kalırsa da maliyeti dışında 6 aylık geçici savunma formülü için uygun. Varsa başka 6 aylık kiralık oyuncu, ona da gidebiliriz. Adamı 30 sayfadır çöp oyuncu olarak lanse ettin, özel bir nefretin mi var ona acaba?
Hahagsgshh ne anlatiyon sen ya kafandaki evrende mutluluklar

Block

Erden Timur ne alaka burada? Ziyech oynayıp katkı vermediği için bu haberler çıkıyor her şeyi Erden Timur üzerinden okumak gayet yanlış. Geçen sene aynı basın Ziyech GS'de az kazanıyor istediği parayı alamadığı için zam yada ayrılmak istiyor diye de haber yapmışlardı. O zaman da Erden Timur'u mu övüyorlardı mesela? Erden Timur meselesi öyle yada böyle kapandı. Umarım bundan sonra kendisini kendi kurduğu bir yönetimde başkan olarak göreceğiz.
Bırak bu işleri renkdaş. Erden timur gittiğinden beridir kaçıncı ısmarlama haber, kim sızdırıyor bu bilgileri bunlara. Jelert'e verilen 9 milyonu niye hiç haber yapmıyor bu herifler mesela, kim almış kim onaylamış o transferi. Veya jacobs'un sakatlığını bilmiyorlar mıydı

Hayatınızın herhangi bir döneminde Almanya veya Hollanda'da ikamet ettiniz mi?

Skriniar kimmiste dusunuyormus bize gelip gelmemeyi buda kendini nimetten saniyor
Git fener iki misli verir zaten stoper ariyorlar
caglarla birlikte oynarsin tam oraya layik bi topcu yap sovunu acun efendi skriniar transfer calimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt