Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar kimmiste dusunuyormus bize gelip gelmemeyi buda kendini nimetten saniyor
Git fener iki misli verir zaten stoper ariyorlar
caglarla birlikte oynarsin tam oraya layik bi topcu yap sovunu acun efendi skriniar transfer calimi
Almanya ve İtalya'dan teklif varmış Türkiye'ye gelmek istemeyebilir. Hermoso transfer sürecine benzeyecek gibi bu gidişle.

Bırak bu işleri renkdaş. Erden timur gittiğinden beridir kaçıncı ısmarlama haber, kim sızdırıyor bu bilgileri bunlara. Jelert'e verilen 9 milyonu niye hiç haber yapmıyor bu herifler mesela, kim almış kim onaylamış o transferi. Veya jacobs'un sakatlığını bilmiyorlar mıydı
Jelert için sürekli eleştiri yapılmıyor mu? Jacobs'ta şu an aynı bölgeden sakatlık yaşadı da haberimiz mi yok mesela? Şu anda takımda en sorunlu kim Ziyech bu tarz haberleri duyacağız mesela Zaha takımda olsaydı onla ilgili de duyacaktık ki onda zaten imza parası ile 8'e yakın para verdiğimizi Kap'a açıklamamıza rağmen sanki bu açıklama yapılmamış gibi davranan bir GS medyası var. Çünkü iş bilmezler. Yakup denen adam elinde olan sözleşmeyi İngilizce bilmediği için yanlış anlayıp bilgileri yanlış açıklayan biri. Şu an Erden Timur falan gündemi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen oynamayan oyuncu üzerinden bu iş bilmez sözde habercilerin reyting kaygıları bence.

skriniarnın transferi , devam ediyor olsaydı "havaya savrulan trilyonlar" haber serisine konu olacak bir transfere benziyor

Yusufa yanlış transfer diyebiliriz, sergio erden timur transferi değil, torreira ve apo çok başarılı bir transfer. Diğerlerinin hepsi ucuz transferler
Sergio, Abdülkerim'den 1 hafta sonra mı ne transfer oluyor o zaman transferin başında Erden Timur var. Bu da önemli değil o zaman için hiç bir transfere yanlış transfer diyemem ben. 13. olmuş takıma bu oyuncular geldi Sergio, Roma'da oynamış ciddi süre almış bir oyuncuydu ve Porto ile zaten 3 yıllık sözleşmesi vardı. Bu transferler için Erden Timur'u falan suçlamıyorum ben.

Jelert için sürekli eleştiri yapılmıyor mu? Jacobs'ta şu an aynı bölgeden sakatlık yaşadı da haberimiz mi yok mesela? Şu anda takımda en sorunlu kim Ziyech bu tarz haberleri duyacağız mesela Zaha takımda olsaydı onla ilgili de duyacaktık ki onda zaten imza parası ile 8'e yakın para verdiğimizi Kap'a açıklamamıza rağmen sanki bu açıklama yapılmamış gibi davranan bir GS medyası var. Çünkü iş bilmezler. Yakup denen adam elinde olan sözleşmeyi İngilizce bilmediği için yanlış anlayıp bilgileri yanlış açıklayan biri. Şu an Erden Timur falan gündemi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen oynamayan oyuncu üzerinden bu iş bilmez sözde habercilerin reyting kaygıları bence.
Ben eleştiriden bahsetmiyorum. Jelert ve jacobsun maliyetlerini ortaya döküp neden bu transferden sorumluların kimler olduğunun haberini yapmıyor bu muhabirler. Okan hoca 9 milyon bonservis verilip alınan adamı oynatmayıp devşirme adamları orda kullanıyor. Bundan büyük skandal mı var son yıllarda. Böyle ucuz yönetici hareketlerini ezberledik artık futbolumuzda. Erden timura zarar vermek istediklerini hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmayalım, yakupa saçma sapan belge bile sızdırdı bunlar

Sergio, Abdülkerim'den 1 hafta sonra mı ne transfer oluyor o zaman transferin başında Erden Timur var.
Olmadığını kendi söyledi. Başta gayrimenkul işleri için yönetime girdi. O transferlerden sonra görevi değişti transfere bakmaya başladı. Cenk Ergün geri plana atıldı uzun süre hiç bir işin içinde değildi.

Ben eleştiriden bahsetmiyorum. Jelert ve jacobsun maliyetlerini ortaya döküp neden bu transferden sorumluların kimler olduğunun haberini yapmıyor bu muhabirler. Okan hoca 9 milyon bonservis verilip alınan adamı oynatmayıp devşirme adamları orda kullanıyor. Bundan büyük skandal mı var son yıllarda. Böyle ucuz yönetici hareketlerini ezberledik artık futbolumuzda. Erden timura zarar vermek istediklerini hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmayalım, yakupa saçma sapan belge bile sızdırdı bunlar
Jelert ve jakobs mevcutta oynayan ve katkı veren isimler ve bildigim kadarıyla oyuncuları gonderme gibi bi gayemizde yok. jelert ve jakobs ile ziyechin alakası nedir

Sergio, Abdülkerim'den 1 hafta sonra mı ne transfer oluyor o zaman transferin başında Erden Timur var. Bu da önemli değil o zaman için hiç bir transfere yanlış transfer diyemem ben. 13. olmuş takıma bu oyuncular geldi Sergio, Roma'da oynamış ciddi süre almış bir oyuncuydu ve Porto ile zaten 3 yıllık sözleşmesi vardı. Bu transferler için Erden Timur'u falan suçlamıyorum ben.
Sergio ve seferovic transferinin olduktan sonra o hafta transferde tek yetkilinin artık erden timur olduğu haberleri yapıldı. O transferlerin cenk işi olduğu konuşuluyordu

Jelert ve jakobs mevcutta oynayan ve katkı veren isimler ve bildigim kadarıyla oyuncuları gonderme gibi bi gayemizde yok. jelert ve jakobs ile ziyechin alakası nedir
Toplamfa 18 milyon bonservis verdin. Birini hoca istemiyor, diğeri 3 aydır ortalıkta yok.

Olmadığını kendi söyledi. Başta gayrimenkul işleri için yönetime girdi. O transferlerden sonra görevi değişti transfere bakmaya başladı. Cenk Ergün geri plana atıldı uzun süre hiç bir işin içinde değildi.
Bardakçı transferinden sonra geldi ya Sergio transferi. Yani o zaman transferin içinde olmuş oluyor işte. Sergio transferi olduğunda medya haberleri bu şekildeydi.

bence mesele erden de değil ahmet de mehmet de

2017-18'den beri biz de doğru düzgün açıklamayı bıraktık

galatasaraylilar bu konuya karşı çıkmalı

başkalarının yediği haltı bizim de yememizi iyi bir şey gibi dayattilar

sonra gün geliyor hurmalar tirmaliyor

burak elmas sonrası hiç aciklamiyoruz

hicbir yöneticiye güvenmiyorum ben o yüzden full şeffaflık sart

Erden timur ilk yil cok basariliydi

2. Yil ise cok kotuydu. bonservis verilemiyor falan isin falan bahanesi, zorunlu opsiyonlu kiralik falan bulunurdu adam. Kendi diyordu A+ adam almaliyiz vs

Ama bu yil kalsaydi o mantiktan devam etmeyecegine eminim, bence ders almisti. tek sorumluluk onda degil tabi hocada hatali gecen sezon ozelinde.

ErdenT Okan hocayla birlikte faal olarak Gsnin en buyuk 2 degerinden biri bence, umarim baskan olarak doner seneye

Sergio ve seferovic transferinin olduktan sonra o hafta transferde tek yetkilinin artık erden timur olduğu haberleri yapıldı. O transferlerin cenk işi olduğu konuşuluyordu
1 Temmuz- Bardakçı, 9 Temmuz- Oliveira, 20 Temmuz- Oliveira. Erden Timur transferlerin başındaydı bu tarihlerde.

Jakobsada ziyech gibi bi sözleşme isterdin sanırım dostum.

Jelerti oynatmamak okan hocaya yazar yönetimlik bi mevzu yok
Ziyech'in sözleşme şartları neymiş var mı bir kaynak ali naci dışında. Ali Naci 1 haftadır rakamlar uyduruyor 3'tu 5 yaptı sonra 8 yaptı sonra gitti sakatlık bonusu diye birsey uydurdu. Kulübün kapta açıkladığı rakam dışında bir kaynak varsa paylasmalisin ki öğrenelim neymiş şartları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt