Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timur ilk yil cok basariliydi

2. Yil ise cok kotuydu. bonservis verilemiyor falan isin falan bahanesi, zorunlu opsiyonlu kiralik falan bulunurdu adam. Kendi diyordu A+ adam almaliyiz vs

Ama bu yil kalsaydi o mantiktan devam etmeyecegine eminim, bence ders almisti. tek sorumluluk onda degil tabi hocada hatali gecen sezon ozelinde.

ErdenT Okan hocayla birlikte faal olarak Gsnin en buyuk 2 degerinden biri bence, umarim baskan olarak doner seneye
Bende aynı fikirdeyim, ilk yıl inanılmaz büyük bir başarı hikayesi vardı, ikinci yıl biraz farklı transfer politikası izlemiştik ama hatalardan ders aldıktan sonra bu sene yine gençleşip mücadeleci bir takım kurulmasında rol oynardı.

Bardakçı transferinden sonra geldi ya Sergio transferi. Yani o zaman transferin içinde olmuş oluyor işte. Sergio transferi olduğunda medya haberleri bu şekildeydi.
Medya haberleri bizi hiç ilgilendirmiyor. Çoğu boş ve yalan. Süreci canlı yaşayan ve yakından takip edenler olarak röportajlara ve aktörlerin söylemlerine bakınca biliyoruz neyin ne olduğunu zaten.

En nefret ettiğim şeylerden biridir; olaylar mazi olunca mazi hakkında atıp tutmalar. Sanki o dönemi yaşamamışız gibi. Toplumun hafızası zayıf diye böyle ucuz işlere girişiyor sözde gazeteciler.

Dursuncu @Hasan Bekir ve @Recep Buruk ile olan zorlu mücadelen sonra ben :

İşte buyur. Yanlış bilgi veriyorsun doğrusunu söyleyince Dursun'cu diyorsun. Tamam tutan her transfer Erden Timur transferidir. Tutmayan transferleri de başkaları zorla yapmıştır. Erden Timur hiç hata yapmamıştır. Sütte leke var Erden Timur'da yok o hatasızdır. Tamam mı? Oldu mu? İnsanları oncu buncu yapmadan tartışamıyoruz.

1 Temmuz- Bardakçı, 9 Temmuz- Oliveira, 20 Temmuz- Oliveira. Erden Timur transferlerin başındaydı bu tarihlerde.
Renkdaş tamam mevzuyu uzatmayalım. Ben şunu söyleyeyim sadece, sergio ve seferovic'ten sonra senin yapacağın işi deyip cenk'i dehleyip erden timur tek yetkili haline geliyor. Önceden birlikte yürütüyorlardı transferi.benim hatırladığım ve bildiğim bu

Ortam karismis gene. Daha 13 gun var herkes birbirine saldiriyor. Bunlar hep macsizliktan.

Medya haberleri bizi hiç ilgilendirmiyor. Çoğu boş ve yalan. Süreci canlı yaşayan ve yakından takip edenler olarak röportajlara ve aktörlerin söylemlerine bakınca biliyoruz neyin ne olduğunu zaten.

En nefret ettiğim şeylerden biridir; olaylar mazi olunca mazi hakkında atıp tutmalar. Sanki o dönemi yaşamamışız gibi. Toplumun hafızası zayıf diye böyle ucuz işlere girişiyor sözde gazeteciler.
Erden Timur'un, Oliveira transferinde olmadığını söylediği açıklama var mı? Böyle bir açıklama hatırlamıyorum ben tam tersi içinde olduğunu onun için yurt dışı seyahati yaptığına dair haberler ve açıklamalar hatırlıyorum.

Evet dursuncuyum

her dönemde destekledim ve başarıları ortada 5. yıldızı takıyor

siz kimi desteklediniz sahi?

05791247-3b43-4614-b7ab-c0cfe2709158.webp

Erden Timur'un, Oliveira transferinde olmadığını söylediği açıklama var mı? Böyle bir açıklama hatırlamıyorum ben tam tersi içinde olduğunu onun için yurt dışı seyahati yaptığına dair haberler ve açıklamalar hatırlıyorum.
Sen hatırlamıyor olabilirsin ama var. Göreve gayrimenkul işleri için geldiğini sonrasında transfere geçmek zorunda kaldığını söylemişti. Kulübe yakın olan çevremizdeki kulüp üyeleri de bu durumun böyle olduğunu zaten söylüyordu E. Timur açıklamadan önce.

Öyle bir forum olduk ki azizim

Erdene sallasan suç
Okana sallasan suç
İcardiye sallasan suç
Ftye sallasan suç
Kereme sallasan suç

Herkes birini kutsalı kabul etmiş,kimsenin eleştirmesini istemiyor
Sen de o yüzden hepsine toplu halde sallama yolunu tercih ettin herhalde üstad

Arkadaşlar medyaya cok inanmayın

aynı dönem e. timur olivieranın 12 mılyon olan bonservisini 3 mılyona indirdi haberleri yapmıstı nevzat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt