Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen hatırlamıyor olabilirsin ama var. Göreve gayrimenkul işleri için geldiğini sonrasında transfere geçmek zorunda kaldığını söylemişti. Kulübe yakın olan çevremizdeki kulüp üyeleri de bu durumun böyle olduğunu zaten söylüyordu E. Timur açıklamadan önce.
Tamam onu söylemişti de transfere geçtikten sonra oldu zaten o zamanın haberlerine bakarsan Oliveira transferini Erden Timur'un bitirdiği yönünde bir çok kaynakta haber çıktı. Uzatmaya da gerek yok. Yine dediğim gibi o zaman içinde gayet mantıklıydı. Sözleşme süresi uzundu ama zaten Porto ile 3 yıllık sözleşmesi vardı daha o yüzden o da mecburiyettendi.

Tamam onu söylemişti de transfere geçtikten sonra oldu zaten o zamanın haberlerine bakarsan Oliveira transferini Erden Timur'un bitirdiği yönünde bir çok kaynakta haber çıktı. Uzatmaya da gerek yok.
Sen her yazılana inanmaya devam edebilirsin. Oralar benim pek ilgi alanım değil.

Arkadaşlar medyaya cok inanmayın

aynı dönem e. timur olivieranın 12 mılyon olan bonservisini 3 mılyona indirdi haberleri yapmıstı nevzat
Oliveira transferinden sonra tüm medya Erden Timur övmüştü. 3 milyona bitirdi yıldız oyuncuyu diye. Bir de 13-14. olduğumuz sezondu.

Oliveira transferinden sonra tüm medya Erden Timur övmüştü. 3 milyona bitirdi yıldız oyuncuyu diye. Bir de 13-14. olduğumuz sezondu.
Screenshot_61.webp

Erden timur tekrar başkan olarak dönemesin , oy ve taraftar desteğini kaybetsin diye bu bilgileri kimin sızdırdığını hepimiz biliyoruz değil mi. Yönetim içindeki başkanlık meralısı şahıs geliyor hemen akıllara

Jelert'i çakmasa Jakobs zırt pırt sakatlanmasa İbo Hatipoğlu > 23-24 Erden desem?
İbo hatipoğlu 2 sezon şampiyon olmuş bir takımın lokum gibi bütçesini kucakta buldu. Emin ol erden timur olsa o bonservis harcamasıyla daha iyi bir dönem geçirirdik. Gardi işin içine girmese eline yüzüne bulaştırmışlardı transferi. Osimhen kurtardı bunları

Erdenin bize en büyük katkısı transfer değil, saha dışında ağırlığı vardır konuştuğu an kitliyordu karşı tarafı, hitabet ağırlığı çok güçlü
buna da katılmıyorum malesef

şuan ki gibi sürekli açıklama yapmıyordu.

erden timurun en büyük katkısı oyuncularla olan diyalogu ikna kabiliyeti ve dostlugudur

sibel dizisi gibi bi nöbet

jelerti çakmak olarak görmeyelim henüz derim

aldıgımız maliyete yakın cıkarsak veyahut oynarsa
Türk futbol tarihinin en bonservisli bekini alıyorsak ilk koyduğumuzda şak gibi oynaması lazım. Zararı azaltacağımızı sanmıyorum
İbo hatipoğlu 2 sezon şampiyon olmuş bir takımın lokum gibi bütçesini kucakta buldu. Emin ol erden timur olsa o bonservis harcamasıyla daha iyi bir dönem geçirirdik. Gardi işin içine girmese eline yüzüne bulaştırmışlardı transferi. Osimhen kurtardı bunları
Ne lokum bütçesi ahbap? Zaniolo, Zaha, Ziyek, Sergio'nun habire ekstra ücreti çıkıyor. Clye de kalamadık fazla para gelmedi. Erden Davinson dışında hep sorunlu adam aldı. Karakter testini baya yanlıi uygulamış herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt