Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte tutmadı ahbap. Gelse bile gecikmeli gelecek para. Şu anda iyi gidiyor ama 38. hafta sakatlanırsa Atalanta vazgeçebilir. Risk düzeyi yüksek 1 herif.

Roma'ya bonus olarak ne verdik, Aston'da maaşının ne kadarını verdik, Atalanta'nın şartları nedir hepsi meçhul.

Dursun Yakup'a sözleşme sızdırması yanlış ama Erden'in de Aston Villa kiralamasını tarihin en iyi satışı olarak sızdırması da hoş değil. Samoş haber Erden gittikten sonra patlamaya başladı. Erden de sosyal medyayı fonluyordu diye düşünüyorum.
Erden timur'un da transferde hataları oldu elbet ama birilerini fonlayacak karakterde bir adam olmadığına eminim şahsen. Hatta gs de gördüğüm karakteri en düzgün yöneticilerden biri olabilir. Samoş belki tanıdığı falandır

GgO1TRCXQAA8yeF

Sağ bek için en çok istediğim adam Jackson Tchatchoua. 1.86 'lık boyuyla çok iyi bir fizik üstünlüğü var. Fizik / Atletizm kalitesi çok yüksek. 23 yaşında Kamerun Milli Takım oyuncusu

En son oynadıkları Bologna maçına bakıyorum tam 11 defansif hamle gerçekleştirmiş, girdiği 12 ikili mücadeleden 10 tanesini kazanmış filan tam aradığımız profilde bir sağ bek
Tm ye göre herif 1,80 mis

Erden timur'un da transferde hataları oldu elbet ama birilerini fonlayacak karakterde bir adam olmadığına eminim şahsen. Hatta gs de gördüğüm karakteri en düzgün yöneticilerden biri olabilir. Samoş belki tanıdığı falandır
Fabricio'ya ilk parayla haber yaptıran biziz. Şimdi de fb fonluyor. Ona veren başkasına da verebilir

Fabricio'ya ilk parayla haber yaptıran biziz. Şimdi de fb fonluyor. Ona veren başkasına da verebilir
Fabrizio bize başta sosyal medyadaki popülaritemiz yüzünden yanladı, daha sonra bizle alakalı herşeyi kıskanan kompleksli mamaladı onu. Bizim yönetim böyle işlere girecek kafada değil hiçbirzaman çünkü böyle eziklik kompleksleri yok. Gs markası ve gücü zaten kendiliğinden ilgi çeker

Fabrizio bize başta sosyal medyadaki popülaritemiz yüzünden yanladı, daha sonra bizle alakalı herşeyi kıskanan kompleksli mamaladı onu. Bizim yönetim böyle işlere girecek kafada değil hiçbirzaman çünkü böyle eziklik kompleksleri yok. Gs markası ve gücü zaten kendiliğinden ilgi çeker
Erden kendisi bile ima etmişti bunu. Rakipler fiyat arttırmak için öyle yapıyor biz de yapıyoruz gibisinden

x/Twitter limklerine 1 hafta 10 gundur tiklanamiyor Tapatalktan.

3 kere yazdim cevap veren yok. Bunu duzeltip, ustune hangi arkadas hangi mantikta yapmis onu da bi yazarsaniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt