- 15 Eylül 2009
- 65.585
- 11.904
- 3.163
raspadorlili kadrolar yapin da gece gece keyfimiz yerine gelsin bi hele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timur'un da transferde hataları oldu elbet ama birilerini fonlayacak karakterde bir adam olmadığına eminim şahsen. Hatta gs de gördüğüm karakteri en düzgün yöneticilerden biri olabilir. Samoş belki tanıdığı falandırİşte tutmadı ahbap. Gelse bile gecikmeli gelecek para. Şu anda iyi gidiyor ama 38. hafta sakatlanırsa Atalanta vazgeçebilir. Risk düzeyi yüksek 1 herif.
Roma'ya bonus olarak ne verdik, Aston'da maaşının ne kadarını verdik, Atalanta'nın şartları nedir hepsi meçhul.
Dursun Yakup'a sözleşme sızdırması yanlış ama Erden'in de Aston Villa kiralamasını tarihin en iyi satışı olarak sızdırması da hoş değil. Samoş haber Erden gittikten sonra patlamaya başladı. Erden de sosyal medyayı fonluyordu diye düşünüyorum.
Tm ye göre herif 1,80 misSağ bek için en çok istediğim adam Jackson Tchatchoua. 1.86 'lık boyuyla çok iyi bir fizik üstünlüğü var. Fizik / Atletizm kalitesi çok yüksek. 23 yaşında Kamerun Milli Takım oyuncusu
En son oynadıkları Bologna maçına bakıyorum tam 11 defansif hamle gerçekleştirmiş, girdiği 12 ikili mücadeleden 10 tanesini kazanmış filan tam aradığımız profilde bir sağ bek
Fabricio'ya ilk parayla haber yaptıran biziz. Şimdi de fb fonluyor. Ona veren başkasına da verebilirErden timur'un da transferde hataları oldu elbet ama birilerini fonlayacak karakterde bir adam olmadığına eminim şahsen. Hatta gs de gördüğüm karakteri en düzgün yöneticilerden biri olabilir. Samoş belki tanıdığı falandır
Fabrizio bize başta sosyal medyadaki popülaritemiz yüzünden yanladı, daha sonra bizle alakalı herşeyi kıskanan kompleksli mamaladı onu. Bizim yönetim böyle işlere girecek kafada değil hiçbirzaman çünkü böyle eziklik kompleksleri yok. Gs markası ve gücü zaten kendiliğinden ilgi çekerFabricio'ya ilk parayla haber yaptıran biziz. Şimdi de fb fonluyor. Ona veren başkasına da verebilir
Erden kendisi bile ima etmişti bunu. Rakipler fiyat arttırmak için öyle yapıyor biz de yapıyoruz gibisindenFabrizio bize başta sosyal medyadaki popülaritemiz yüzünden yanladı, daha sonra bizle alakalı herşeyi kıskanan kompleksli mamaladı onu. Bizim yönetim böyle işlere girecek kafada değil hiçbirzaman çünkü böyle eziklik kompleksleri yok. Gs markası ve gücü zaten kendiliğinden ilgi çeker
Hatırlamıyorum ma belki bizim muhabirlere yapılan şuna teklif var buna teklif var üfürmelerinden bahsetmiştirErden kendisi bile ima etmişti bunu. Rakipler fiyat arttırmak için öyle yapıyor biz de yapıyoruz gibisinden
La yok. Hasan Bekir'e Dursuncu diyon. Doğru ama sen de Erdencisin işte. BıktımHatırlamıyorum ma belki bizim muhabirlere yapılan şuna teklif var buna teklif var üfürmelerinden bahsetmiştir
Juventus karşısında denk geldim maçlarına Kenan Yıldız 1.85 ise Kenan 'dan daha kısa değil kesinlikle. Ben de fotmob adlı sayfayı kaynak göstererek yazmıştım 1.86 boyunda olduğunu. Hatta FM 'ye göre de 1.86 boyundaTm ye göre herif 1,80 mis
La yok. Hasan Bekir'e Dursuncu diyon. Doğru ama sen de Erdencisin işte. Bıktım
Dursun sonrası Erden'e oy vermek istemeyen Liseliler ve senErdenci olmaktan gurur duyarız çünkü hasso cimbomluları severiz
Niye sordun Zurna renktas?Hayatınızın herhangi bir döneminde Almanya veya Hollanda'da ikamet ettiniz mi?