Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7m euro bildirdikleri irfan can'a 11m euro ödediklerini aziz yildirim aciklamisti. türkiye'den transfer yaparken belli bir ücretin üstüne cikmamak gerekiyor. fiyat artirip cekildikten sonra kazigi bunlara atma taktigi mantikli.
Oğuz aydın işinde de ifb ye gideceğine emindim şahsen çünkü bizimkiler yerli topçuda çok yüksek rakamlara çıkmıyor kompleksli zengin çocuğu her parayı vermeye hazır zaten. Çıkış maddesi olursa veya bonservis sorunu olmazsa o topçu bize gelir zaten

Berke olayı ciddi mi yoksa transfer çalımı tantanasi icin bizi mi kullaniyorlar

Murat özkaya icin fb kongresinde özel kasetler hazirlandi soyunma odasinda kutlama yaptigi icin

Yapanlar da koc ve kedicik acun

Simdi kalkip onlarla is tutarsa kendini bitirmis olur

bomboş türk topçuları için feryat etmek saçma

Türk kaleci isteyen haindir gözümde
Kutucuda gsliyse gelir
gelmezse kasımpaşa çokda fark yaratacak adam değil

Oğuz aydın işinde de ifb ye gideceğine emindim şahsen çünkü bizimkiler yerli topçuda çok yüksek rakamlara çıkmıyor kompleksli zengin çocuğu her parayı vermeye hazır zaten. Çıkış maddesi olursa veya bonservis sorunu olmazsa o topçu bize gelir zaten
Oguz Aydin Fener'e gitti de ne oldu? Bir tane hakemle farkli galibiyet elde ettikleri bitik Kayseri maci haric ne oynamis? Gecen sene Istanbulspor'a 4 gol atan Cengiz nerede? Oguz'dan daha iyisini daha ucuza getirip daha yüksek ücretlere satabiliriz.

M.özkaya gs li ama yalı çocuğuyla arası iyi biri bildiğim kadarıyla. Para her kapıyı açar
Bunlar nasıl gsli bi ben anlamıyorum

Lahmacun okana haram şmpiyonluk alıyon diyo kankiler

M.özkayayı bizim soyunma odasına girdi diye kamuoyu önüne atıp 2 senedir ana avrat küfür ettirdiler iki topçusunu fbye vermeye çalışıyo

Her şey para olmamalı

Oyuncu fanatik değilse Murat başkanın takımında öncelik fb olmaz müsterih olun. Berke'yi bilmem ama Ahmet Kutucu gelir bize..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

İyi yerli oyuncuları rakiplere kaptırmamak lazım hatta gerekirse hoca istemese bile yönetim almalı yerli oyuncuları

Haluk geçen sene ve bu sene çok kötü güvenmiyorum ona

Murat özkaya icin fb kongresinde özel kasetler hazirlandi soyunma odasinda kutlama yaptigi icin

Yapanlar da koc ve kedicik acun

Simdi kalkip onlarla is tutarsa kendini bitirmis olur
Umrunda olmaz, yalı çocuğu 7-8 milyon ateşlerse satar ve kutucuya git diye baskı bile yapar

TRT SPOR gibi nötr olmasi beklenen kurumlarda bile Galatasaray düsmani yorumcular cirit atarken puan tablosunu ekrana yansittiklarinda yüz hatlarinin nasil degistigini görebiliyorsunuz. Okan Buruk ve Dursun Özbek'in eseri bu.

Bunlar nasıl gsli bi ben anlamıyorum

Lahmacun okana haram şmpiyonluk alıyon diyo kankiler

M.özkayayı bizim soyunma odasına girdi diye kamuoyu önüne atıp 2 senedir ana avrat küfür ettirdiler iki topçusunu fbye vermeye çalışıyo

Her şey para olmamalı
Bizim dışardan anlayabileceğimiz ilişkiler değil. Fatih hoca zamanında kavgalı olduğu tüpçüyle aynı masaya oturup imza atmıştı mesela. Değişik ilişkiler var futbol dünyasında

Zamaninda en iyi topcusu thiami bedavaya ifbye vermisti serefsiz kpasa

Ahmet icin aynisi yapilsa ulkede futbolu durdurur kodum şikecileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt