Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Btw fb Berke'yi ne yapacak ki? O kadar yatırım yaptıkları Livakovic varken. Eğer Berke geliyorsa, o zaman Liva gidecek demektir.

Yoksa Berke tam ilk onbir kalecisi olmuşken, neden yedek beklemeye fb'ye gitsin ki?

Kutucuya en fazla 5 milyon teklif etmeliyiz. Sonuçta yedeğe alıyoruz.

Valla haluk bu aralar iyi değil o febelilerle tvde iş tutan adam bu sene bir sürü işim verdi.Acikcasi geçen yaz kimseyi tutturamayan adama bu konuda guvenmiyorum

Kutucu gelse bile yedek kalacak yunus akgün gibi onuda es geçmeyelim.Yunus 2 sezon yedekti hep, oyuna sokmuyordu bile kerem varken.

Kutucu ile Berke kime gitti çok önemli değil de Özkaya gelen parayla kulübümüze sponsor olmalı
Az öncede yazdığım gibi koçu soymakta bi hizmettir. Yakalamışken yapıştırcan aga. koç ordayken soyabildikleri kadar soysunlar anadolu kulüpleri bu malları. Uyandırmadan hissettirmeden.

Bu arada berke bok gibi kaleci inş alırlar

Kutucuyu izlemedim henüz

Kutucu berke ile falan uğraşmanın vakti değil. Diğer transferlere yoğunlaşmalı yönetim, o ikisi çok elzem değil zaten

okan hocanin elinde x3 yapar kutucu

2. Forvet olarak da oynayabilir

Az öncede yazdığım gibi koçu soymakta bi hizmettir. Yakalamışken yapıştırcan aga. koç ordayken soyabildikleri kadar soysunlar anadolu kulüpleri bu malları. Uyandırmadan hissettirmeden.
Yalandan 7-8 ateşleyelim de Koç aynısını verir. Zaten bunlara giden kariyerini bitiriyor. Okan verim alır diyorum mesela Kutucu’dan da Fener’e giderse de bir 💩olmayacağından emin olduğum için çok takmıyorum kafaya

umarım kendini ansızın ülkücü türk gençliğinin ortasında bulursun ne diyelim

hayatımda bi kere dayak yedim
o da mehmet topala küfür ettim diye UA viyana ekibi attı

sonra fbye gidince hepsinin yüzüne tükürmek isterdim

ülkücüler gitsin imralıya aponun elini öpsün lidere sadakat bunu gerektirir

skriniar
ola
enzo
kolo

parayı bunlara bayılınnnn

Berke yi fazla abartmayın, bizim maçta hangi zor topu çıkardı acaba

Bizimkiler her şutu adamın üzerine vurdu yıldız yaptılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt