Murat Durmaz
Hocaların Hocası
- 5 Ocak 2019
- 50.001
- 51.222
- 3.748
Güvenilir mi?
Fotoğrafını değiştirmiş normalde Portekizle ilgili haberlerde iyi diye biliyom ben reis yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güvenilir mi?
Kimin yerine? Ne Berke'ye ne Ahmet'e ihtiyaç yok bence.kutucu bizde direk oynar
sag bek barış alper önüne kutucuyu koyarım mis gibi akar orasıKimin yerine? Ne Berke'ye ne Ahmet'e ihtiyaç yok bence.
hayatımda bi kere dayak yedim
o da mehmet topala küfür ettim diye UA viyana ekibi attı
sonra fbye gidince hepsinin yüzüne tükürmek isterdim
ülkücüler gitsin imralıya aponun elini öpsün lidere sadakat bunu gerektirir
yasin özcan 8 m gıttı denılıyorLigden alınması iyi olacak tek yerli hala Yasin Özcan bence alt ligi bilmiyorum orada scout ekibi iyi olsa alırdık heralde birilerini
Berke gelse Muslerayı falan yedek bırakmaz hoca. Hem Gs’ye küfretmiş hem de sıradan bir kaleci.Bizim maçta böyle oynamasa niye alınıyor diye kufredecek adamlar Berke istiyor ..Tek maç yahu tek maç kendinize gelin vasat bir kaleci işte
Yıllardır nöbetteyim de bu adam et mi balık mı çözemedim henüz. %51-49 kolpa gibiFotoğrafını değiştirmiş normalde Portekizle ilgili haberlerde iyi diye biliyom ben reis yav![]()
Kimin yerine? Ne Berke'ye ne Ahmet'e ihtiyaç yok bence.
İlginiyormuyuzHaluk'a da güvenmiyorum bir şey bildiği yok
Hasan abi hatırlıyo musun Mostafa Mohamed transferinde 1 Mısırlı kadın gazeteci vardı sen de onun videosunu haber olarak paylaşmıştın ben de kadını övecek 1 yazı veya video atmıştım önce kendine sanmıştınYıllardır nöbetteyim de bu adam et mi balık mı çözemedim henüz. %51-49 kolpa gibi
FB transferi konuşmayın diyoruz hala aynı muhabbet:///
Kutucuyu attığı goller dışında izleyen var mı