- 30 Ağustos 2009
- 30.535
- 20.734
- 2.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllardır nöbetteyim de bu adam et mi balık mı çözemedim henüz. %51-49 kolpa gibi
Alakasi yok. Ilk yaridaki istatistiklere gore ugurcan ve berke ligin en iyileriBizim maçta böyle oynamasa bu çöp niye alınıyor diye kufredecek adamlar Berke istiyor ..Tek maç yahu tek maç kendinize gelin vasat bir kaleci işte
Kadın gazeteciyi hatırlıyorum da gerisi yok bende yaw, hafızam zayıftır. Şöyle olduk o yüzdenHasan abi hatırlıyo musun Mostafa Mohamed transferinde 1 Mısırlı kadın gazeteci vardı sen de onun videosunu haber olarak paylaşmıştın ben de kadını övecek 1 yazı veya video atmıştım önce kendine sanmıştınDaha sonrasında olayı ayıkınca beğenmiştin ve cevap vermiştin
![]()
Yok seyretmedim
Bizim maçta böyle oynamasa bu çöp niye alınıyor diye kufredecek adamlar Berke istiyor ..Tek maç yahu tek maç kendinize gelin vasat bir kaleci işte
Ligin neredeyse tüm kalecileri nando'dan daha formda şuan. Alacağımız kaleci çok üst düzey olmalı bence, paraya kıyıp kaliteli bir yabancı kaleci almak daha mantıklı sankiBerke şuan nandodan daha formda