Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse duymadıysa sen nereden duydun Kutlu.
O da biliyorki bizim kulüp uzun süre uğraştığı hiçbir topçuyu almaz yada alamaz, mutlaka ismi hiç çıkmamış bi adamı son gün alır getirir. Bunun gibi çoğu duyumcuda patlamamak için adı hiç çımamış kolpasını yayıyorlar.

Uğurcan gibisini 6-7ye bulursun rahatlıkla trabzon taraftarının 2 yılda 1 itin gotune soktuğu bir adam bizde beğenilecek mi saniyorsunuz ?
Trabzonun kadro les gibi, orada kaleci olmakla burada olmak aynı sey dedi. Burada iyi defans iyi takımla cok daha iyi gözükür.
Ben uğurcani begeniyordum, kendine tsde yazık etti

Berke yi fazla abartmayın, bizim maçta hangi zor topu çıkardı acaba

Bizimkiler her şutu adamın üzerine vurdu yıldız yaptılar
Baya cikardi hakkini yemeyelim ama kaleci boyle birsey degil trabzonda onur vardi muthis cizgi kalecisiydi ama bize lazim olan kaleci profili bu degil berkeden en cok mert gunok cikar

Bize yan topu iyi ayagi duzgun cizgide iyi ve en onemlisi cikis zamanlamasi iyi bir kaleci lazim buyuk kaleci lazim berke bu seviyelere kariyeri boyunca cikamayacak

Bu Berkeyi değil Osimhen'i özetlemek olmuş kral :)

Hepsimi osimen kaçırmadıki dostum ben 88 den bu yana bu takımın tek bir maçını kaçırmadım böyle bir gol kaçırma daha görmedim gören varsa paylaşsın..

IMG_6778.webp

Berke bizim mactan onceki hafta ustune gelen topu iceri tokatladi yaw. Herif yuzunun ustune vole yedi bes dakika tedavi gordu sahada ikinci yariya hicbir sey olmamis gibi cikti. O macta hapli gibiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt