Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sormasi ayip kutucuyu ne yapacagiz nerde oynucak ? Ben olsam asla gelmem yedek kalmaya hangi oyuncu gelir
Usata öyle deme sene başı kim derdiki Yunus ilk 11 in değişmezi olcak. Kendine güveni olan vizyonu olan olan her yerli futbolcunun hayalidir bizim forma. Parayı seven tembel beyinsiz ise gitceği yer belli.

Usata öyle deme sene başı kim derdiki Yunus ilk 11 in değişmezi olcak. Kendine güveni olan vizyonu olan olan her yerli futbolcunun hayalidir bizim forma. Parayı seven tembel beyinsiz ise gitceği yer belli.
Bu cocugun mevkisi ne ?
Kanat icin yavas 10 numara icin baglanti pas meziyetleri yetersiz bu cocuk ya 2. forvet yada direk forvet bizim o mevkii sisik he dersen batshuayiyi satip alalim ona laf etmem

Ali Koç bize 3,5 milyon euro ödeme yapmış 4 sene önce

niye yaptı bilen varmı?

bu gerçekse adamın en büyük skandalı bu

Uğurcan'ı beğenen tarafta olsam da beğenmeyene de eşit derecede saygı duyarım.

Berke için ise olumsuz taraftayım, kalemizi fbli birine emanet etmek maçımızı arda kardeşlerin yönetmesi kadar korkutucu geliyor.

Kutucu ve Berke sezon sonu icin olur herhalde? Eyüp simdi birakmak istemez onlari.

Transferin son günlerine kadar Mika için çıkılan hiç bir miktarı kabul etmeyecek Lyon. Ne kadar koparırsak kar olarak baktıkları bir topçu.

Yaw iyi Türk kaleci olsa milli takımda sirayla döne döne oynatır mıydık hepsini.
Türk kaleci 2 maç iyi oynayınca bir şey sanıyoruz ya. Mert mesela yıllardır jkde oynatıyorlar, üst düzeye yakın bile değil eleman; hiçbir zaman da olmadı. Berke adamın gerisinde işte

Ugurcanin ayagi takoz gibi
Musleraya soven tayfa ugurcan gelse ikinci macta sover kalecilik sadece cizgide top cikarmaktan ibaret degil

O yuzden muslera senelerdir fark yaratiyor
Yan Top Kaleyi terketme zamanlamasi karsi karsiya kurtarma becerisi bu berke hep cizgide

Bziim genlerimizde yerli kaleci yok yav :) en son hayro vardı 18-17 biten g birliği maçında 18 golde de terse yattı adam.. kuran çarpsın hemde stadda kale arkasındaydım ben böyle birşey görmedim..

Sormasi ayip kutucuyu ne yapacagiz nerde oynucak ? Ben olsam asla gelmem yedek kalmaya hangi oyuncu gelir

Bizde yedek olmak > diğerlerinde as olmak

Okan hocanin forma adaletini herkes gördü ziyechler teteler zahalar kulubedeyken barış Alper oynadı tüm sezon.
Kendine güvenen adam bizi tercih eder ..

Biz ne yapacağız kısmı da tuhaf kulübede çeşitlilik olsun işte Ziyech çıkıp top oynayacak diye bekliyoruz..

Hepsinden bağımsız Kutucuya 4- 5ten fazlası asla verilmemeli

Türk kaleci 2 maç iyi oynayınca bir şey sanıyoruz ya. Mert mesela yıllardır jkde oynatıyorlar, üst düzeye yakın bile değil eleman; hiçbir zaman da olmadı. Berke adamın gerisinde işte
Imrenerek izlediğim bir tek bulut dönemi Altay var o da çok kısa sürdü. Karşı karşıya gol yemiyordu herif

Bu elemana kıl oluyorum

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: "Ahmed Kutucu ve Berke Özer için büyük takımlar bilgi aldı. Yurt dışından da isteyen kulüpler var. Ancak iki oyuncumuz satış listesinde değil. Doğru şartlar oluşursa satışını düşünebiliriz." (A Spor)

osimhenin bonservisi

kolo muani fırsatı

skriniar için pagnin kararı

enzo için futbolcuyu ikna

ola için nottinghamın iknası

bunların konuşuluyor olması gerekirken

götü boklu kutucu ve berke konuşuluyor

Herhangi bi kaleci>muslera

Borja Sainz'i alma sansimiz var mi? Norwich ligde orta siralarda. Belli ki yukselemeyecekler. Oyuncu kariyerini 2. ligde heba etmek istemeyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt