Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.661
- 45.184
- 4.338
Hangi topçunun başlığı bu. Pinlemişsin benim mesajı.
Temkinli yaklasmissin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi topçunun başlığı bu. Pinlemişsin benim mesajı.
Temkinli yaklasmissin![]()
Bilgi almak transfer edeceğiz demek değildir zaten. Fatih kulaksız hinlik peşindeHaluk Yürekli: "Fatih Kulaksız, Galatasaray bölümünde doğru söylemiyor. Eyüpspor başkanı Murat Özkaya, 'Bizim masamızda Galatasaray'dan hiçbir teklif yok' dedi. Galatasaray'ın ne yazılı ne sözlü herhangi bir teklif yok. Masada bu ikinci oyuncu yok."
Asbaşkan başka, başkan ayrı mı konuşuyor yani? İkisi de Gs'li bir de.Haluk Yürekli: "Fatih Kulaksız, Galatasaray bölümünde doğru söylemiyor. Eyüpspor başkanı Murat Özkaya, 'Bizim masamızda Galatasaray'dan hiçbir teklif yok' dedi. Galatasaray'ın ne yazılı ne sözlü herhangi bir teklif yok. Masada bu ikinci oyuncu yok."
Daha fazla olmaliBoey, Baris Alper, Kerem Akturkoglu ornek olarak.
Ben bunun maçlarını izlemiştim bir de oturup o zaman. Sıradan topçu gibi görünüyordu ama Gedson sonrasında ümitlenmek istiyorduk. Taraftarı oyalama transferi çıktı uzun vadede.
Zaten teklifle alakali bir sey demedi ki as baskanlarıda bilgi aldılar dedi kelime oyununu bırak yav halukHaluk Yürekli: "Fatih Kulaksız, Galatasaray bölümünde doğru söylemiyor. Eyüpspor başkanı Murat Özkaya, 'Bizim masamızda Galatasaray'dan hiçbir teklif yok' dedi. Galatasaray'ın ne yazılı ne sözlü herhangi bir teklif yok. Masada bu ikinci oyuncu yok."
Arkasına iyi bir bağlantı oyuncusu koyarsan ballı kaymak olur.Mika - Osimhen ikilisi nasil olur
Arkasına iyi bir bağlantı oyuncusu koyarsan ballı kaymak olur.
Fatih denen kişi de teklif yapmadı GS sadece durumunu sordu dedi zaten. Bir nevi oyuncularını yüksekten pazarlıyor. Zamanında Göksel yapmıştı bunu bizim 4.5 teklifi 7.5 gibi pazarlayıp Fb'ye 11'e satmıştı İrfan'ıAsbaşkan başka, başkan ayrı mı konuşuyor yani? İkisi de Gs'li bir de.
Mika - Osimhen ikilisi nasil olur