Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.492
- 73.490
- 5.188
Gsli değil o adam biri söylemiştiKlasik ali naci haberleri. Galatasarayli olduğundan bile şüpheliyim ben onun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsli değil o adam biri söylemiştiKlasik ali naci haberleri. Galatasarayli olduğundan bile şüpheliyim ben onun.
mika olmaz gibi umutum fiyatlar çok yükseklerde. Topçu gündeme geldikten 3-4 gün sonra netleşmiyorsa genelde olumsuz bitiyor o iş.Mika işi bitsin.
Ona demediler. Ziyech'i savunanlara dediler. Ali naci ziyech i savunmadı kiAli Naci nasıl Galatasaraylı değil yav yapmayın böyle şeyler
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali Naci ye diyorlar kralOna demediler. Ziyech'i savunanlara dediler. Ali naci ziyech i savunmadı ki
Mika işi bitsin.
keşke naci yerine hacı şakir sabunları GSli olsaydıAli Naci nasıl Galatasaraylı değil yav yapmayın böyle şeyler
Haluk için mi diyorsun yoksa forumdakiler için miAli Naci ye diyorlar kral
paulo dybalaMiko olmazsa alternatifi kim belli mi
Dwight yorke
Bisesvar
Jimmy Floyd Hasselbaink
Sevmeyebilirsin ama Galatasaraylı adam aykırı bişey görmedim ben. Muhabir yazar abi işi bu.keşke naci yerine hacı şakir sabunları GSli olsaydı
Peh. İki bambaşka oyuncu. Yine genç +18 bons. bi alternatif olması lazım +12 maaş değil.paulo dybala
Bilgi kaybolduBilgi birazdan
O biri zaten ortalığı karıştıran üçkağıtçıHaluk doğru aktarıyor GS'nin resmi teklifi yok diye aktardı zaten. Orada biri Gs teklifi var dediya onun haberini yalanladı aslında. Sonra bu Fatih'in açıklaması resmi teklif var gibi lanse edildi.
Forumdakiler kral Ali Naci Galatasaraylı değil diyorlar onu diyorum savunmuyorum da Galatasaraylı adam onu diyorum.Haluk için mi diyorsun yoksa forumdakiler için mi
Yanlış anlamışım. Tam o anda haluk o minvalde birşey dedi ziyech'i savunanlaraForumdakiler kral Ali Naci Galatasaraylı değil diyorlar onu diyorum savunmuyorum da Galatasaraylı adam onu diyorum.