- 1 Mayıs 2018
- 58.739
- 49.467
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Masaya camiamıza hos geldin diyor ve başarılar diliyorumSon dakika
MASA GS DE
Bunu avatar yapsana lan
Seni mi kiracam knks yavBunu avatar yapsana lan![]()
Evet taliscayi seçmislerBu febe Medina transferini Talisca'yi almak icin iptal etmis. Dogruysa kotu etmisler kendileri acisindan.
1-2 sene oynayacak ve eski Talisca ile alakasi olmayan adami o genc ve gelecek vaat eden oyuncuya tercih etmeleri ne kadar vizyonsuz olduklarini gosteriyor.Evet taliscayi seçmisler
İnter ilgileniyomuş Arif abi yavBir seyi kirk kere soylersen olurmus. Sen de diye diye bu Meret'i klupten iceri sokacan galiba.
Murat renktas, "yav" kelimesiyle cok hasir nesir gordum seni. Gunluk hayatta da bol bol kullanir misin?İnter ilgileniyomuş Arif abi yavArtık büyük ihtimalle İnter'in 1 futbolcusu olur bu yav
![]()
Dudaktan Kalbe Dizi'sini izlemekteydim ben kanks yavNeredesin lan @Murat Durmaz
Hayır tabii ki reis burda totem için kullanıyodum baktım mizaha dönüştürdülerMurat renktas, "yav" kelimesiyle cok hasir nesir gordum seni. Gunluk hayatta da bol bol kullanir misin?![]()
Anladim, neredeyse yazdigin her cumlede gorunce merak ettimHayır tabii ki reis burda totem için kullanıyodum baktım mizaha dönüştürdüler![]()
Yeni bir kaleci bakmanın vaktidir vakit kanks yavİnter ilgileniyomuş Arif abi yavArtık büyük ihtimalle İnter'in 1 futbolcusu olur bu yav
![]()
Doğrudur reisAnladim, neredeyse yazdigin her cumlede gorunce merak ettim![]()
Kralsin knksDoğrudur reis![]()
Eyvallah sen de öylesin Hakan'ımKralsin knks