Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin gelmediği ama herkesin geldiği nöbet burası mı oluyor ?
1735887578693.webp

20 bence de cok ama 10-15 bonservis sıkılabilir uygun sporculara

Dışardan bakınca 20 bonservis 2.75 maaş yüksek ya Sara transferi maaş yönünden de çok makul değil.. İcardi-Mertens-Osimhen gibi çok önemli ama aşırı maliyetli oyuncular var .. Asgari ücret 2 milyon Euro oldu resmen Sallai bile 2.5 alıyor.. Bu açıdan bakınca Saranin maaşı gayet normal bizim takım icerisinde..
Taraftar olarak ben mutluyum bu durumdan başarılı miyiz basariliyiz biz ona bakarız.. Ama yönetim yuksek bonservis ödeyip ilerde para edecek topçu almayi düşünüyorsa bu maaş skalasiyla yine zorluk çekecek onu belirtmek istedim..

Sara da doğru strateji değil bence ...Tutan bir transfer üstünden konuşmak kolay bizim 20 civarı riske edecek paramiz yok
Kesinlikle katılıyorum mikautadze en fazla 15 e gelirse alınır 20 üstü diyorlardı şimdide 30 milyon haberleri geçiyor 30 milyona mika alacağıma osimhene 50 milyon teklif ederim oluyorsa verin derim

Kesinlikle katılıyorum mikautadze en fazla 15 e gelirse alınır 20 üstü diyorlardı şimdide 30 milyon haberleri geçiyor 30 milyona mika alacağıma osimhene 50 milyon teklif ederim oluyorsa verin derim
Osimhene 50 degil 70 isterlerse 70e osi alacagima haalanda 100 teklif ederim der miyiz reis

Sara da doğru strateji değil bence ...Tutan bir transfer üstünden konuşmak kolay bizim 20 civarı riske edecek paramiz yok
Sara stratejik olarak doğru bence.Soyle bir durum var 17-18 milyon Euro gibi bütçeler Sara Mika vs. gibi oyunculara verilmeli bunun yanında scout transferleri de yapılmalı tabi ki.

Osimhene 50 degil 70 isterlerse 70e osi alacagima haalanda 100 teklif ederim der miyiz reiis
Alma ihtimalin varsa paranda varsa edersin osimheni alma ihtimalin var normalde 100de versen alamazsın he şimdi derseniz biz o bütçelere çıkamayız zamanında gomis sonrası o bütçelere yakın masraf ettik forvet bulana kadar

Bence bu seneki en doğru is tete ve zahayi göndermek oldu. Bu ikisini yollamasak ne bu kadar keyifli top oynardik ne de yunus bu kadar parlayabilirdi.

Eski postlarimla dalga geçmeyi biliyonuz bi zaha tete gönderilme başlıklarını bulalım da yaptığınız yangına gulelim

Trde ne yöneticiler futbolu biliyor ne yorumlar ne de taraftarlar. Futboldan anladığımız falan yok. Anladığımız tek şey goy goy onu da iyi yapıyoruz

scout transferi yapmıyorsan 20 milyon artık normal rakamlar bizim ülke içinde ,taraftar scout transferiyle sara mika gibi adamları karıştırıyor o sebebten tepki gösteriyor

Scout transferi, sadece ucuza parlaması muhtemel genç topçu bulmak değildir. Takıma o an en faydalı olacak doğru ismi raporlamaktır. Bunun yaşı yok. Icardi fırsatı, sol bek ararken Köhn'ün düşük bir çıkış maddesiyle alınabilir olması, Torreira'nın o anki durumunun raporlanması da scout ekibinin görevidir.

Scout transferi, sadece ucuza parlaması muhtemel genç topçu bulmak değildir. Takıma o an en faydalı olacak doğru ismi raporlamaktır. Bunun yaşı yok. Icardi fırsatı, sol bek ararken Köhn'ün düşük bir çıkış maddesiyle alınabilir olması, Torreira'nın o anki durumunun raporlanması da scout ekibinin görevidir.
Hayır scouting vardyyi 8-5 fabrina vardiyasında keşfedip futbolcu yapmaktır. Arastirmani ogrenirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt