Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.661
- 45.184
- 4.338
Fırsat transferi toreiradir
Sami Karakoç
Sami Karakoç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu seneki en doğru is tete ve zahayi göndermek oldu. Bu ikisini yollamasak ne bu kadar keyifli top oynardik ne de yunus bu kadar parlayabilirdi.
Eski postlarimla dalga geçmeyi biliyonuz bi zaha tete gönderilme başlıklarını bulalım da yaptığınız yangına gulelim
Trde ne yöneticiler futbolu biliyor ne yorumlar ne de taraftarlar. Futboldan anladığımız falan yok. Anladığımız tek şey goy goy onu da iyi yapıyoruz
Hayır scouting lamine yamal'ı messiye vaftiz ettirmektir. Araştırmanı öneririm.Hayır scouting vardyyi 8-5 fabrina vardiyasında keşfedip futbolcu yapmaktır. Arastirmani ogrenirim
oha icardi:
beinsport haber su an canli:
capraz bagi olduguna emin degilim
bu adam wandayla isi cözerse subat hazirliklara baslar, mart veya nisan döner![]()
@Tugay ElserBence bu seneki en doğru is tete ve zahayi göndermek oldu. Bu ikisini yollamasak ne bu kadar keyifli top oynardik ne de yunus bu kadar parlayabilirdi.
Eski postlarimla dalga geçmeyi biliyonuz bi zaha tete gönderilme başlıklarını bulalım da yaptığınız yangına gulelim
Trde ne yöneticiler futbolu biliyor ne yorumlar ne de taraftarlar. Futboldan anladığımız falan yok. Anladığımız tek şey goy goy onu da iyi yapıyoruz
evet resmen moderatör dedi, inanmadigini kast etti, bana kalirsa bende birseyler döndügüne süpheliyim. ameliyat görüntüsü gördük okadar dedi
evet resmen moderatör dedi, inanmadigini kast etti, bana kalirsa bende birseyler döndügüne süpheliyim. ameliyat görüntüsü gördük okadar dedi![]()
Fırsat transferi toreiradir
Sami Karakoç
Samet forum kurallarına aykir davraniyorsa banla gitsinForumda futboldan bir tek Samet Nalbant anlıyor.
Onu da yanlış anlıyor. :d
sametin banlanmasına karşıyım, ufkumu açıyor postlarıSamet forum kurallarına aykir davraniyorsa banla gitsin
Yorum yok abii.. bu forum feramuz gibi en sonunda beni de çıldırtacakksametin banlanmasına karşıyım, ufkumu açıyor postları
işin şakası bir yana cezalı olduğum dönemde eski maçlara baktım. bu arkadaş fitken ve biz takım olarak daha kompakt takım boyunu daha kısa tuttuğumuz maçlarda özellikle korkunç iyi oynamış. Prime melo gibi topu 2.bölgeden 3e taşımalar falan tek başına ortasahayı süpürme rakibi sindirme bu olayı iyi yapmış.
amaaaaaa
hem kendisi fit değilken hem de bizim sahada daha salaş takım boyunun 50mye falan çıktığı çoğu maçta yürümüş hiçbirşey yapmamış
ben bu adama düşman değilim futbolculuğunu da beğenirim ama bende maalesef dominant os fetişi var. örnek ver desen birkaç tane anca veririm belki ama prime de souza diyeyim sen anla
bence deBence pres işinin boku ciktigi için de dediğin sıkıntıları yaşıyoruz .. Mevcut durumda Toreiradan iyisini bulabileceğinizi sanmiyorum bence en büyük sıkıntısı çok çelimsiz olması bir orta saha için ..
evet resmen moderatör dedi, inanmadigini kast etti, bana kalirsa bende birseyler döndügüne süpheliyim. ameliyat görüntüsü gördük okadar dedi![]()