Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.512
- 1.988
Biraz futbol konuşalım mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 milyona Kerem'i sattık. Bence fantezi Eyüp tarafında. Ha öderlerse bizimkilerde de cinsel fetişizm vardır.Yav Eyup baskaninin aciklamasindan haberin yok
birde 5 milyona hayatta birakmazlar gecelim o fantazileri.
30 tane kanadı ne yapacaz?30 üstü kanat alan şerefsizdir
Biz istersek Kerem'i 1 milyona satmis olalim.12 milyona Kerem'i sattık. Bence fantezi Eyüp tarafında. Ha öderlerse bizimkilerde de cinsel fetişizm vardır.
Bizden 20 isterler fenere 5'e bırakırlar klasik türk futbolu.Biz istersek Kerem'i 1 milyona satmis olalim.
Ikisine toplam 20 milyon euro istiyorum demis ha ben ikisine toplam 10 milyon euro bile vermem orasi ayri.
aksine alıp kadrodışı bırakmak lazımberkenin gsye küfür ederken videosunu gördüm kendisi için gs kapısı kapanmıştır
Bazilari mutlaka alinmali diyor ona ragmen.berkenin gsye küfür ederken videosunu gördüm kendisi için gs kapısı kapanmıştır
Ruh emici, kafasi kirik ve mental sorunlu herifSane, ruhsuz, suratı sirke satan, çevresine negatif saçan biri. Zaha da bu yüzden gönderilmişken yazın Sane'ye gidileceğini hiç sanmıyorum.
Oliveira'da oraya gitti hatta yanlış hatırlamıyorsam tüm maaşını yine bize ödetmişti.Olimpiakos, Hakim Ziyech ile ilgileniyor. (Giannis Chorianopoulos)