Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.354
- 16.193
- 2.613
Sezon sonu gelire bağladı daha sonra. Sezon sonu o topa girmemek lazım..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonu gelire bağladı daha sonra. Sezon sonu o topa girmemek lazım..
gelişmeler nedir liboşumKdb yatarak bile burada 60 tane asistle bititir lan sezonu ne anlatiyon![]()
Bugün kurultayı başkanlık seçimi mi var?
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Galatasaray'ı seviyorsa fedakarlık yapacak o kadar istiyorsa başka bir şey gösteririm ama uygun olmaz.ilkay ismini görünce korkuyorum arkadaş.
bu ihtiyara 8-10M + imza parası ve bonuslar veririz.

Son programıymış duygusal kapatacaz filan demiş çoktan beşiktaşla anlaştı.Yarın bjk başkanıyla görüşecek anlaşırlar heralde
14'ün dışında yerli oyuncu sayılıyor.İlkayı ne yapacağız yav.
Şu yaşıma kadar Galatasaraylıyım deyipte fedakarlık yapan bir futbolcu görmedim ilk tranfer olurken. Bilenler varsa ve hatırlatırsa sevinirim.Galatasaray'ı seviyorsa fedakarlık yapacak o kadar istiyorsa başka bir şey gösteririm ama uygun olmaz.![]()
Her şeyin ilki var yapı versin.Şu yaşıma kadar Galatasaraylıyım deyipte fedakarlık yapan bir futbolcu görmedim ilk tranfer olurken. Bilenler varsa ve hatırlatırsa sevinirim.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renkdaş biraz abartıyoruz sanki. Mertens de yaşlıydı geldiğinde verdiği katkıya bak. Bunlar çok üst düzey topçularIlkay ve de bruyne uzasin, huzur eve degil burasi