- 16 Haziran 2010
- 208.796
- 162.467
- 6.838
Tansel Taşanlar: "Mikautadze henüz ikna değil. Öyle yazanlar oluyor ama öyle değil. Bir kere teklif yaptık, reddettiler. İkinci teklif yapılacak. Daha iki taraf da tamam değil." (P4 Otopark)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mikautadzeye hayır![]()
Genç piyasa yapmamiş de bruyne i scoutlayacak bir scout ağımız oldugunu zannetmiyorumGenc piyasa yapmamis bruyne bulmak lazim, biktim old boyslardan
Oyle bir para yok suan.Enzo Millot-Mika-Danso paketi yapıp yolumuza devam edelim.
Bugün kurultayı başkanlık seçimi mi var?
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
barış ve yunus varken o paraları kanada mı harcamalıyız gerçektenKasada 22 - 30 varken top cambazı ( akıllı olanından) kanat daha iyi olurdu.
Uçuşta mısın heisEnzo Millot-Mika-Danso paketi yapıp yolumuza devam edelim.
Aslında çıkartabiliriz diye düşünüyorum. Tekte Osimhen'e 75 düşünüyorsak bunlarda yapılabilir gibi.Oyle bir para yok suan.![]()
Enzo Millot-Mika-Danso paketi yapıp yolumuza devam edelim.
Osimhen icin de oyle bir para yok, olsa zaten aliriz bakma sag soldaki haberlere.Aslında çıkartabiliriz diye düşünüyorum. Tekte Osimhen'e 75 düşünüyorsak bunlarda yapılabilir gibi.
Enzo Millot-Mika-Danso paketi yapıp yolumuza devam edelim.
Bu pakete uefa mali birimi bizim paket ederEnzo Millot-Mika-Danso paketi yapıp yolumuza devam edelim.