Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.304
- 68.543
- 5.003
Hangisinin bitiriciliği daha iyi ve skorerse ona gitmeliyiz benceGüzel soru. Bence Mika daha meziyetleri olan bir topçu ama Raspadori daha kaleye direkt oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisinin bitiriciliği daha iyi ve skorerse ona gitmeliyiz benceGüzel soru. Bence Mika daha meziyetleri olan bir topçu ama Raspadori daha kaleye direkt oynuyor.
Saraya verdik iste. Onu hesaba kattigim icin verilmemeli diyorum artik.Niye ki Sara iyi ki gelmiş diyoruz bugün baktığımızda
Oyuncuya göre maddi durum varsa verilebilir yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
Niye Türk liraya çeviriyorsun?
Başladık artık vermeye, tl çevirmezsek alışıyorsun.Saraya verdik iste. Onu hesaba kattigim icin verilmemeli diyorum artik.
Ne yapıcanÇok az kaldı degistirecem
Senin bizim gelirlerimizden haberin yok galibaSen anla diye. Avrupadan bakinca rakam normal gorunuyor sana cunku.
Daha ziyade Lautauro sanki ihtiyarSuarez stili buldum bunda nediyorsun
Mikautadze kale önünde daha kolay gol atıyor bence ama diğeri de İtalya Serie A'da oynadığını da belirtmek lazımHangisinin bitiriciliği daha iyi ve skorerse ona gitmeliyiz bence
Yok valla. Ayni sezon icinde 2 oyuncuya 40 milyon euro verebilecek seviyeye ne ara geldik ve nasil geldik. Onlar nasil sponsorlar oyle.Senin bizim gelirlerimizden haberin yok galiba
Dursun basganima geçsem mi diyorumNe yapıcan
En son ki mali bilanço'ya bir göz at , kac tane konusunu açtım burada.Yok valla. Ayni sezon icinde 2 oyuncuya 40 milyon euro verebilecek seviyeye ne ara geldik ve nasil geldik. Onlar nasil sponsorlar oyle.
Floryaya guvenilip bazi adimlar atiliyor bunun sonunda taraftar uzulecek bence.
Daha jelert jakops icin verilenleri verilecekleri soylemiyorum.
Yok valla. Ayni sezon icinde 2 oyuncuya 40 milyon euro verebilecek seviyeye ne ara geldik ve nasil geldik. Onlar nasil sponsorlar oyle.
Floryaya guvenilip bazi adimlar atiliyor bunun sonunda taraftar uzulecek bence.
Daha jelert jakops icin verilenleri verilecekleri soylemiyorum.
Güzel soru. Bence Mika daha meziyetleri olan bir topçu ama Raspadori daha kaleye direkt oynuyor.
Mikautadze daha dogru isim bence, istatistikleri net daha iyi.Hangisinin bitiriciliği daha iyi ve skorerse ona gitmeliyiz bence
Sen goz attin mi?En son ki mali bilanço'ya bir göz at , kac tane konusunu açtım burada.
Doue profilinde karar kılınırken daha sonra Jelert yanlış oldu bizim için.Jelerti iyi dedin ha su Jelerti adam yapabilseydik suan orta saha sorunu yasamiyorduk bence Kaani orta sahada da kullanabilirdik…
Tamamen yanlis transfer oldu maalesef
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum