Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mika bizde acayip sekilde level atlar. Okadar eminim. Avrupa sampiyonasinda kvaradan bile daha fazla katki saglayan oyncuydu.
Özellik olarak bize cuk oturur da kafamdaki tek soru işareti şampiyonada gürcistan hep kompakt oynadı kapandı rakipler üstüne geldiği için de mika çok geniş alanlar bulabildi,istediği gibi yardırıyodu

Dar alanda napıyo acaba,sürekli hücum eden takımda napar,seti nasıl oynuyo bunları iyi analiz etmek lazım

Doue profilinde karar kılınırken daha sonra Jelert yanlış oldu bizim için.

Ya ben o zaman da soyledim Jelerti ben cok izledim de valla 9 milyon verilcek adam degil diye anca 2-3 milyon verilir diye. Bakalim hala ben umitimi kestim diyemem Jelert konusunda ama bu sezon olmiyacak bence.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sen goz attin mi?

Yani yazın gelenler ve bu donem geleceklerle 50-60M harcayabiliyormuyuz toplam?

@Hasan Bekir dursun destegi bosuna degilmis o zaman valla. Helal olsun
Yaz dönemi gidenler ve gelenlerin toplam rakamı aynı neredeyse yav gidip kontrol edebilirsin. Rekor gelir açıkladı kulüp kâr bile ettik.

Yav ben niye açıklıyorsam sana bunları gidip kendinde bakabilirsin.

Yaz dönemi gidenler ve gelenlerin toplam rakamı aynı neredeyse yav gidip kontrol edebilirsin. Rekor gelir açıkladı kulüp kâr bile ettik.
Orta ve uzun vadede rekor borclar icerikli konular gorursem ve hala gorusuyor olursak seni alintilarim her basliga. Bugunden soyluyorum demedi deme :d

Orta ve uzun vadede rekor borclar icerikli konular gorursem ve hala gorusuyor olursak seni alintilarim her basliga. Bugunden soyluyorum demedi deme :d
Sen biraz Umut ve Samet ile fazla zaman geçiriyorsun gibi onlar gibi karanlık dünyadan bakıyorsun herşeye 🤣

Yoksa iddia'da para mi kaybettin?

Özellik olarak bize cuk oturur da kafamdaki tek soru işareti şampiyonada gürcistan hep kompakt oynadı kapandı rakipler üstüne geldiği için de mika çok geniş alanlar bulabildi,istediği gibi yardırıyodu

Dar alanda napıyo acaba,sürekli hücum eden takımda napar,seti nasıl oynuyo bunları iyi analiz etmek lazım
Set oyunu icin evet ama gecis oynunda cok katki saglar bu bi gercek. Bu hiz ve cabuk düsünce bizde bazen eksik kaliyor.

ilkay kimin yerine oynayacak bir ton maaşla? mertens yerine asla olmaz

saminin torreirayı kesip onun yerine koyma saçmalıklarını dikkate almıyom
Mertens ten başka nerede olacak ki ? belki ligin temposu geberik diye 8 de mi saranın yanında yada bazen yerine.

Mikautadze daha dogru isim bence, istatistikleri net daha iyi.

Mikautadze - 205 mac 15.046 dk 105 gol 20 asist = mac basi 0,6 skor katkisi

Raspadori - 347 mac 19.808 dk 91 gol 35 asist = mac basi 0,3 skor katkisi

Batshuayi vasatinin dakika/skorunu yazarım bu istatistik çöp olur o yüzden oyuncuyu iyi izleyip almak lazım..

Sen goz attin mi?

Yani yazın gelenler ve bu donem geleceklerle 50-60M harcayabiliyormuyuz toplam?

@Hasan Bekir dursun destegi bosuna degilmis o zaman valla. Helal olsun
Sezon başı ödediğimiz bonservise yakın bir gelirimizde var sadece harcadığımıza bakmaya gerek yok. Bizim Zaha, Sergio'nun maaşı ödeyerek gönderme ile falan maaş yükümüz bu sezon arttı aslında sorun olursa orada olurdu ki sponsor, bilet, store ile hallediyoruz gibi. Şu anda sermaye artışı süreci var pay sahiplerinin haklarını kullanması- kullanılmayanların satılması derken 15 Ocak'a kadar sürecek sanırım ve BB borcumuzun çoğu kapanmış olacak. 800-900 milyon TL eksikte kapanıp ödenirse BB'den ve faizden kurtuluyoruz. 35 milyon euro faiz giderin artık olmayacak demek bu. O yüzden bu bonservisi verebiliriz ama bizim maaş yükümüzü azaltmamız lazım Zaha, Ziyech'ten kurtulmamız lazım yani. Özbek'i destekleme meselesine gelince diğer aday Süheyl Batum'du ve iyi bir listesi de yoktu. Keşke daha güçlü bir liste ve başkan adayı olsaydı da o başkan olsaydı.

Geçen yaz 34 bonservis harcayıp 31 gelir sağlamışız seneye zaniolo ve köhn'den 20 gelir gelecek öyle uçurum fark yok bonservislerde. Bir tek osimhen bonservis işi çok ütopik ve sarsıcı olabilir yazın onunda sponsorlar ile karşılanacağı muhabbetleri var.

4'lü oynayacak isek ne diye stoper bakıyoruz ben anlamadım. Victor gitmediği sürece sadece ön bölgeye takviye yapsak tamam. Skriniar mesela Davinson'u mu Abdülkerim'i mi kesecek 4'lü oynar isek?

Kaan/Elias-Davinson/Victor/Abdülkerim/Metehan-İsmael/Berkan/Elias

Gabri/Lucas/Berkan/Kaan/Kerem/Efe

Yunus/Barış/Sallai-Dries/Yunus-Yunus/Barış/Sallai

Osi/Michy

kadro böyle anlık.

Mika da gelir ise, Victor gitmediği sürece başka takviye olmalı mı, bana göre merkez için olabilir ama onu da Okan hoca düşünmüyoruz dedi.

Geçen yaz 34 bonservis harcayıp 31 gelir sağlamışız seneye zaniolo ve köhn'den 20 gelir gelecek öyle uçurum fark yok bonservislerde. Bir tek osimhen bonservis işi çok ütopik ve sarsıcı olabilir yazın onunda sponsorlar ile karşılanacağı muhabbetleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt