Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birileri gobbels taktikleriyle algı yönetmeye çalışıyor. herkesi işin içine çekiyorlar yorumcular teknik direktörler sanatçılar…

çağdaşın algı yürüttüğü pozisyonlar bunlarmış. abv hepinizin

Bunların yeni planları diğer takımların ligden çekilmekle tehdit falan etmesini sağlamak galiba. Şikeci köpekler kendileri çekilmeye makatları yemiyor diğer takımları öne sürüyorlar.

İlk önce bu badici Çağdaş Yatanın açıklamaları sonra da athena Göthanın salya saçmaları bunu işaret ediyor.

Transferde yine beklenmedik bariyerler mabadımızda patlamış gibi görünmekte.

Şu anda aradığımız oyuncu tam olarak 29-30 yaşındaki mertens

1736086404275.webp

Bunların yeni planları diğer takımların ligden çekilmekle tehdit falan etmesini sağlamak galiba. Şikeci köpekler kendileri çekilmeye makatları yemiyor diğer takımları öne sürüyorlar.

İlk önce bu badici Çağdaş Yatanın açıklamaları sonra da athena Göthanın salya saçmaları bunu işaret ediyor.
bu pek muhtemel. biri şarkıcı (athena gökhan) biri eski futbolcu yorumcu (serkan balcı) olmak üzere iki farklı profilden “diğerleri çekilsin gs tek başına oynasın” minvalinde ifadeler gördüm.

Demirbay gitmeden orta saha transferi bence gereksiz

Oynamayan topcular mutsuz olurlar dogal olarak,demirbay bu mutsuzluktan dolayi bodrum maci sonrasi da huzursuzluk cikarmaya calisti

Macin son anlari degil de daha fazla süre aldiginda mesela malmo maci gibi olunca iyi bir performans sergiliyor ama son dakikalarda girdiginde ciddiyetsiz bir sekilde görüyoruz saha da

Bu yüzden takim da huzursuzluk cikarmaya gerek yok,demirbay giderse orta saha’ya bir transfer gerekir ama gitmeden alinacak bir oyuncu demirbay’i daha fazla oliviera durumuna sokar ve zararli cikariz

Berkan aveli naptigini bilmiyor. Jelert uflesen ucuyor. Nelson kendi ceza sahasindan cikmiyor. Suayip pas atacak adam bulamiyor. Bunlar oyuna soktugun yedeklerin. Hakem musvettesi olmayan bir 10 dk uzatma vermis. Yani butun yildizlar ve gezegenler macin beraberlikle bitmesi icin siraya dizlmislerdi de son dakikada herif iska gecti. Onumuze bakicaz. Kalp krizi haftaya kaldi. Acilde kendine yer ayirt simdiden.
Ben zaten son dakikalar kapatıp aciyom maçı kalbim çok hızlı stiyor

Mikautadze o meblağlara olmuyorsa ısrar etmenin anlamı yok.20 milyon büyük para.İlkay’ı ben olsam kapıdan içeri sokmam. Diğer sayfalarda Elye Wahi’nin ismini gördüm. İkna edebilirsek muazzam olur. Bana göre Osimhen’i ikame edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt