Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.156
- 20.959
- 2.663
Haklısın Kemal'im, Eren gibi 4 milyona solbek bile bulmak lazım, Erenin nasıl döneceği muamma , Jakobs bana göre futbolcu değilGökhanim inan şu an kaleci dışında her şey eksik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın Kemal'im, Eren gibi 4 milyona solbek bile bulmak lazım, Erenin nasıl döneceği muamma , Jakobs bana göre futbolcu değilGökhanim inan şu an kaleci dışında her şey eksik
Jakops futbolcu mu değilHaklısın Kemal'im, Eren gibi 4 milyona solbek bile bulmak lazım, Erenin nasıl döneceği muamma , Jakobs bana göre futbolcu değil
Her ismi cikani almiyoruz. Sakin ol hocamBıktım yav. Abi biz genc alalim uygun alalim nkunku yu biz de biliyoruz yav
Yokluktan gözüne iyi görünmüş olabiliir Barışım , berbat bir solbek, Adekuppe seviyesi bir oyuncu
Bruge 30a bunu bize satar 5 milyona onyedikanın daha iyisini bulur, belkide bulmuştur bile...Onyedika'nın sözleşmesi 2027 de bitiyor. Brugge'a 30 milyon yerine heybetli bir P teklif edilmeli.
Niye yaw adam sakatlanmadı bişey olmadı 45 gün top oynamadı sadeceHaklısın Kemal'im, Eren gibi 4 milyona solbek bile bulmak lazım, Erenin nasıl döneceği muamma , Jakobs bana göre futbolcu değil
Bir de adam 2001 doğumlu25 milyon euroluk ikame olmaz. İpin ucunu kaçırıyoruz gibi geliyor bana. Sağlıklı olduğunda zaten Lemina oynayacak. 25 bonservis verilen adamı yedek mi tutacağız?
Metehan sana nasıl geliyordu ulan acabaYokluktan gözüne iyi görünmüş olabiliir Barışım , berbat bir solbek, Adekuppe seviyesi bir oyuncu
Yönetimin buna destek olması lazım yoksa öyle yönetimin içine tüküreyim
frankfurtdayken teklif etmis bize, o tren kacti.Gardi, Marmuş'u getirebilirim demiş
Türklerden iyidir. Adamlar varda fener için çalışıyor sadece. Fenerden yediğimiz golü sayardı bunlarYabancı gelse ne olur. Bu sefer bizim maçtaki gibi 90 dakika eyyamcılık yapar.
Fenerliler faul yapar çalmaz, fenerlinin ayağı çimlere takılsa faul çalar
Yaw Caferim adam 27 yaşında kariyerinde toplam 11de başladığı maç sayısı Torreira'nın 2 sezonda oynadığı sayı ile aynıNiye yaw adam sakatlanmadı bişey olmadı 45 gün top oynamadı sadece![]()

Emin çok daha iyiydiMetehan sana nasıl geliyordu ulan acaba