- 6 Eylül 2014
- 93.892
- 64.697
- 4.608
Bize gecezi lazimYahu gidin Gündüzi'yi ikna edin getirin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize gecezi lazimYahu gidin Gündüzi'yi ikna edin getirin
Defansif iyi mi buHollanda’da hamle yapacağımız oyuncu açık ve net hocamız 28 ocakı boşa işaret etmedi, doğum gününü kutlayıp gönderecekler![]()
Biz bedavaci değiliz kusura bakma8 no quinten timber
10 no bernardo silva
2si de 6 ay sonra free agent.
2sini de sane usulü bitirebiliriz.
2si de ihtiyaç olan mevkiler.
2si de muazzam kalite katar takıma. #net.
60-70e pl yapar sezon sonuHollanda’da hamle yapacağımız oyuncu açık ve net hocamız 28 ocakı boşa işaret etmedi, doğum gününü kutlayıp gönderecekler![]()
Defansif iyi mi bu
Kardeş o belhandayi diyince soğudum. Hiç sevmezdim rahmetliyiYok reis kralhanda nın montpellier dönemi gibi bir şey, saf yetenek ama kafa bununda kırık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi takima gidiyorlargouri
hakan
ferdi
ozan
Hangi takima gidiyorlar
Kardeş o Ferdi bize gelmezsevdikleri aşık oldukları takıma
10 numara bu çocuk. Yani mevkisi 10 numara. Öyle ahım şahım iyi bir topçu değil. Bu sene takip etmedim geçen sene bütün ucl maçlarını izlemiştim. Saç baş yoldurtan cinsten. Atıyor ama acayip de kaciriyordu. Bu sene takip etmedim. Özellikle bu çocuğuDefansif iyi mi bu
Güzel hoş da mevcut kurala göre kadrodan 2 oyuncuyu dehlemek gerek8 no quinten timber
10 no bernardo silva
2si de 6 ay sonra free agent.
2sini de sane usulü bitirebiliriz.
2si de ihtiyaç olan mevkiler.
2si de muazzam kalite katar takıma. #net.
10 numara bu çocuk. Yani mevkisi 10 numara. Öyle ahım şahım iyi bir topçu değil. Bu sene takip etmedim geçen sene bütün ucl maçlarını izlemiştim. Saç baş yoldurtan cinsten. Atıyor ama acayip de kaciriyordu. Bu sene takip etmedim. Özellikle bu çocuğu
On ve kanatta oynuyor diye biliyorum hocam.Gouri forvet rtaş
kural değişmezse hakan ferdi ozan gibi adamlar inanılmaz kıymetlenir
hoş 3ünü de kuraldan bağımsız alırım