Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frattesi
Noa Lang
Tell
Sol stoper

Isak Vural
Can Armando

Yeterli

1767347223921.webp

Juventus ise Frattesi'yi istermis.

Vasco da Gama'ya kiralik bedeli ödemeyin, oyuncuyu direk 5,75e alin, size 1,5 milyon indirim yapmis oluruz diyelim.

Lang, Napoli'deki yedek oyuncu rolünden memnun değil ve her hafta ilk 11'de oynayabileceği bir kulübe transfer olmak istiyor.

Türkiye'nin en iyi kulüplerinden Galatasaray'ın Lang ile ilgilendiği söyleniyor. "Gala" şu anda ligde lider durumda ve Şampiyonlar Ligi için mücadele ediyor. Olası bir transfer hem Lang hem de Galatasaray için iyi bir seçenek olabilir.

İtalyan basını, Lang'ın da Napoli'den ayrılabileceğini ancak tek bir şartla ayrılacağını bildiriyor: Kulüp önce aynı kalibrede bir oyuncu transfer etmeli. Şampiyonluk yarışının tüm hızıyla devam ettiği bu dönemde, teknik direktör Conte kadrosunu zayıflatmak niyetinde değil. İtalyan teknik direktör, ancak başka bir sol kanat oyuncusu transfer ettikten sonra onay verecek.

[HBVL.be]

Lang, Napoli'deki yedek oyuncu rolünden memnun değil ve her hafta ilk 11'de oynayabileceği bir kulübe transfer olmak istiyor.

Türkiye'nin en iyi kulüplerinden Galatasaray'ın Lang ile ilgilendiği söyleniyor. "Gala" şu anda ligde lider durumda ve Şampiyonlar Ligi için mücadele ediyor. Olası bir transfer hem Lang hem de Galatasaray için iyi bir seçenek olabilir.

İtalyan basını, Lang'ın da Napoli'den ayrılabileceğini ancak tek bir şartla ayrılacağını bildiriyor: Kulüp önce aynı kalibrede bir oyuncu transfer etmeli. Şampiyonluk yarışının tüm hızıyla devam ettiği bu dönemde, teknik direktör Conte kadrosunu zayıflatmak niyetinde değil. İtalyan teknik direktör, ancak başka bir sol kanat oyuncusu transfer ettikten sonra onay verecek.

[HBVL.be]
bizde banko 11 olamaz barış,yunus,sane şuan dokunulmaz

yine bir sürü alakasız profilde oyuncuların ismi geçiyor. ya bu haberlerin çoğu asılsız, ya da ne yaptığımızı pek bilmiyoruz gibi. oyuncular birey birey kaliteli isimler ama profilleri alakasız yahu. nasıl olacak göreceğiz.

[HBVL.be]
Bizde de ilk 11 oynamasi zor. Su an baris kesilmez sane zaten fix. 10 da yunus cok iyi. Rotasyonu kabul etmeli

Ben artık top sol kanadımıza geldiğinde heyecanlanmak istiyorum

Ben artık top sol kanadımıza geldiğinde heyecanlanmak istiyorum
Topu oraya nokta atışı atabilecek bir 10 numara olsa zaten fazlasıyla heyecanlandırır bize Mertens zekasında topçu lazım Barış'ı da oynatabilecek.

Sol kanat almakla sorun çözülmez bu takımın ana ihtiyacı saf, tecrübeli bir 10 numara.

Ben bu "10 numara" olayina katilmiyorum.

Mertens rolunde birini bulup aldik diyelim, tekrar eski sisteme gecmen lazim ve Torreira & X oyuncu olacak orta saha. Lemina olur veya baskasi orayi siz doldurun. O vakit orta sahada yine bir kisi eksik oynamaliyiz demektir.

Ama sen mevcut uclu orta saha kurgusundan devam edersen sol tarafa top teknigi yuksek, kolay calim atabilen birini aldin mi zaten ekstra tehdit unsuru yaratmis olursun rakiplere, zaten diger tarafta da Sane var.

Bizim "modern 10 numara" almamiz mumkun degil zaten o tarz ust seviye oyuncularin hepsi elit takimlarda oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt